Astrofon21

Godišnji horoskop 2023. ŠKORPION-Biće prilike da napravite neophodne promene i krenete napred u životu!

Ova godina biće puna dostignuća na ličnom planu za Škorpiona. Biće prilike da napravite neophodne promene i krenete napred u životu. Imaćete vitalnost da uživate u životu punim plućima. Drugi kvartal 2023. godine će predstavljati neke ozbiljne izazove za Škorpiona. Moraćete da donesete važne odluke nakon odgovarajuće analize. Poboljšanje životnog stila će zahtevati naporan rad i više vremena u 2023. Možete se opustiti, Saturn je napustio vaš znak , tako da će učiniti da osećate neku vrstu oslobađanja, vaš duh će biti veći i vaš nivo fizičke energije će rasti svakim danom. Život će izgledati lepše za vas i vaše namere da se ostvarivati mnogo lakše. 2023 će biti odlična godina za vas na profesionalnom nivou: Jupiter će ostati u Škorpiji do avgusta, a to će vam doneti mnogo prestiža i uspeha. Njegov položaj će vam dati realne šanse i mogućnosti za razvoj i on će vas voditi ka vašoj promociji, prosperitetu i počastima.
Ova godina biće puna dostignuća na ličnom planu za Škorpiona. Biće prilike da napravite neophodne promene i krenete napred u životu. Imaćete vitalnost da uživate u životu punim plućima. Drugi kvartal 2023. godine će predstavljati neke ozbiljne izazove za Škorpiona. Moraćete da donesete važne odluke nakon odgovarajuće analize. Poboljšanje životnog stila će zahtevati naporan rad i više vremena u 2023. Možete se opustiti, Saturn je napustio vaš znak , tako da će učiniti da osećate neku vrstu oslobađanja, vaš duh će biti veći i vaš nivo fizičke energije će rasti svakim danom. Život će izgledati lepše za vas i vaše namere da se ostvarivati mnogo lakše. 2023 će biti odlična godina za vas na profesionalnom nivou: Jupiter će ostati u Škorpiji do avgusta, a to će vam doneti mnogo prestiža i uspeha. Njegov položaj će vam dati realne šanse i mogućnosti za razvoj i on će vas voditi ka vašoj promociji, prosperitetu i počastima. Ostavljajući znak Škorpije, Saturn će ući u Dom novca i tu će ostati do decembra 2024. godine. Ova pozicija daje vam mogućnost da ovo bude finansijski profitabilna godina. Vi ste dobar i organizovan planer i koristite svoje kvalitete za finansije, koji bi mogli da vam donosu dodatne prihode i koji mogu doprineti konsolidaciji vašeg ličnog bogatstva. Drugi važan aspekt je da će se u 2023. vaše zdravlje poboljšati. Vi ćete naći neočekivane rešenja ako patite od nekih bolesti i možete napraviti korisnih promena u načinu života ako zaista to želite. Tokom ove godine, vi ćete uspeti da budete opušteniji nego ste ikada bili i to će učiniti da se osećate mnogo bolje. Kod kuće, atmosfera je mirna i topla i ako imate decu, oni će biti vaš glavni razlog za zadovoljstvo i ponos. Što se tiče vaših ličnih odnosa, bićete biše zbunjeni i uzbuđeni nego što ste bili u poslednjih nekoliko godina. Pokušajte da odvojite dovoljno vremena kada trebate da donesete neku bitnu odluku, da bi bili sigurni na kraju da ste napravili pravi izbor.
Biće značajne promene u vašem ljubavnom životu između februara i maja 2023. godine za Škorpiona. Morate da preuzmete odgovornost za novonastalu situaciju. Morate biti strpljivi u drugoj polovini 2023. godine, ali držite se Vaših ideja. Ljubav će biti strastvena i seksualno stimulišuća tokom godine.
Privrednici ne treba da pokušaju da nametnu svoje ideje preko svojih saradnika. Oni treba da srede stvari u saradnji sa svojim zaposlenima tokom godine. Poslovni ljudi treba da poboljšaju svoje veštine kroz unapređenje znanja pohađanjem kurseva. U periodu od aprila do septembra 2023. godine, ukazuju se šanse za promocije i poslovna putovanja.
Vi ćete prevazići vaše monetarne probleme sa poverenjem i vaše finansijske sposobnosti će vam pomoći da upravljate svojim finansijama. Od juna 2023. godine pa nadalje bićete u dobrom stanju što se tiče finansijskog pitanja i imaćete dovoljno novca da investirate u hartije od vrednosti. U 2023. finansijski stručnjaci mogu da vam pomognu u slučaju problema.
Vaša vitalnost će biti dobra do juna 2023. i trebate biti oprezni da je očuvate tako što ćete ograničiti svoje aktivnosti. U suprotnom vaše zdravlje će postati delikatno u drugoj polovini 2023. godine. Ishrana igra važnu ulogu u očuvanju vaše fizičke kondicije. Vaša vera u vas same će vas izvući iz zdravstvenih problema i neće biti razlog a za zabrinutost.
Budite sigurni da ponudite vašim roditeljima emocionalnu podršku koja im je potrebna. Zaboravite sve razlike iz prošlosti i krećite se napred u životu.

Odlučni ste da se stvari odvijaju onako kako ste vi zamislili. Ako ne bude tako, smešićete se spolja, a ključati iznutra, dok ne rešite problem. Godišnji horoskop za Škorpiju 2023. pokazuje da će vam ova godina pružiti puno zadovoljstava. Stvari će zaista ići vama na ruku, posebno u pogledu veza i karijere. 2023. godina donosi pozitivan balans na svim poljima, dosta uspešnih poslova, a produktivnost bi bila bolja kada bi mentalna snaga pokrenula volju na više akcije. Jupiter će vas podstaći da želite da promenite neke stvari, da vam zaista promena bude neophodna. Zato, ako ste nezadovoljni, uprkos umoru i niskom nivou energije počnite sa promenama odmah. Vreme je da preispitate polja u kojima ne napredujete i da rizikujete da pokrenete stvari na bolje.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM