Astrofon21

Fluorit /Dugin dom-Fluorit predstavlja mističke moći koje su povezane sa višim planovima….

Zbog širokog spektra boja, za fluorit se često kaže da sadrži ponešto od svake vrste kamena. Prema narodnom predanju, fluorit se smatra duginim domom. Fluorit uzemljuje i ujedinjuje duhovne energije. Harmonizuje telo i duh. Odličan je zaštitinik od svih vrsta štetnih zračenja. Pročišćava i stabilizuje Auru. Povećava samopouzdanje i hrabrost. Fluorit će smanjiti nervozu i nivo tenzije u kući i na poslu, i apsorbovati negativnosti i paniku. Pomaže da se lakše uči i razvija koncentracija. Nosite ga sa sobom kada idete na neki sastanak. Fluorit značajno uklanja bol kada se direktno postavi na bolno mesto. Direktan kontakt sa kamenom utiče na otklanjanje energetskih blokada, respiratornih problema, zagnojenih rana i oboljenja kože, kao i artritisa. Fluorit se može koristiti i za ublažavanje problema sa zglobovima i njihove ukočenosti. U ovim slučajevima neophodno je staviti ga direktno na obolelo mesto. Fluorit takođe budi potisnuta osećanja i suzbija uske poglede na svet.

Fluorit predstavlja mističke moći koje su povezane sa višim planovima. On je pojačivač, naročito u svojoj prirodnoj formi piramide i sadrži lekovitu svetlost i kanalisanu mudrost naprednih učitelja koji žive u višim sferama. Fluorit će smanjiti nivo tenzije u kući i na poslu i apsorbovati negativnosti i paniku. Fluorit će pomoći da se lakše uči i razvija koncentracija. Nosite ga sa sobom na bilo koji sastanak vezan za istragu koja je vezana za vas. Fluorit vrlo dobro deluje na hiperaktivnu decu i smiruje ih. Pomaže i da se pas ponaša poslušno kada se nalazi na javnim mestima. Alkoholizam; artritis; Aura – čišćenje; Aura – stabilizacija; bore; bubrezi; ćelije – regeneracija, obnavljanje; duhovni uvidi; egoizam – smanjvanje, narcizam; elektromagnetno zagađenje; emotivna inteligencija; grip; harmoničan rad čakri; harmonija intelekta sa duhom; herpes; holesterol; intuicija – razvijanje; jetra; karcinom, tumori; kičma; koncentracija; koža – uopšteno; krvni sudovi – jačanje; krvni sudovi – zakrčenje; memorija – jačanje; mentalne sposobnosti; metafizičke sposobnosti; misli, neželjene, prisilne; mudrost – duhovna; mudrost – intuitivna, unutrašnja; osteoporoza; pamćenje, brzina rasuđivanja; panika; paradentopatija; početni poremećaji ćelija, zaštita od karcinoma i tumora; prehlada; prelomi; prožimanje fizičkog i duhovnog; psorijaza; ravnoteža srca i uma; samopouzdanje; seksualna moć (nagon) – pojačavanje; senilnost, zaboravnost; sinusi; skeletni sistem; slezina; spiritualnost, spiritualni rast; stabilizacija duhovnog razvoja; strah od odgovornosti – smanjenje; strah od umiranja – smanjenje; um smirenje – psihičko smirenje; uzemljenje; uzemljenje spiritualnih energija u fizičko telo; veza sa duhom; virusi, bakterije; volja – jačanje; zaštita – uopšteno; zubi – jačanje; zubobolja

Održavanje kristala: čisti se pod mlazom mlake vode dva puta mesečno oko 5 minuta, a zatim puni na suncu nekoliko sati.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM