Astrofon21

Fiksna zvezda VEGA – WEGA u Jarcu-sumnjičavost, rezervisanost, ogorčenost, osujećene ambicije, dvolično ponašanje…..

Sazveždje Lire, nalazi se na 15°19’ Jarca
Vega je jedna od najpoznatijih zvezda na nebu, pripada sazvezdju Lyra koje po grčkoj mitologiji predstavlja harfu velikog mitskog svirača Orfeja. Njeno ime potiče od Arapske fraze koja u prevodu znači “ustremljeni orao”.
Vega je jedna od tri sjajne zvezde koje dele severni deo neba na trećine (druge dve zvezde su Arcturus i Capella), a sa Altairom i Denebom čini Veliki letnji trougao. U blizini Vege nalazi se Solarni apeks, tačka na nebu ka kojoj ceo Sunčani sistem na svom puto po Galksiji, juri brzinom od dvadesetak kilometara u sekundi.

Bleda zvezda boje safira, koja se nalazi u donjem delu Lire. Naziv potiče od reči al-Vaki. Onaj koji pada, a u Srednjem veku je bila poznata i kao Vultur Kadens ili Padajući Grifon, tj. Lešinar.
Uticaj: prema Ptolomeju ima prirodu Venere i Merkura, dok Alvidas navodi Saturn u trigonu sa Jupiterom u zemljanim znacima, posebno u Jarcu i Biku. Donosi dobročinstno, težnju ka stvaranju ideala, nadu, profinjenost i promenljivost, a rodjene pod svojim uticajem čini ozbiljnim, trezvenim, naizgled uobraženim i mahom sladostrasnim.

Sa Suncem: sklonost kritikovanju, naglost, rezervisanost, neomiljenost, prolazne počasti, uticajan položaj, neiskreni prijatelji. Ako je prisutan i Mars i nalazi se iznad Zemlje, a Mesec je sa Prokionom, smrt od ujeda besnog psa.
Sa Mesecom: javno osramoćen, verovatno zbog falksifinovanja, gubitci zbog pisanja, u izvesnoj meri loše zdravlje, poslovni uspeh, dobit u vidu godišnje plate ili penzije. Ako se neka zloćudna planeta poklapa sa Skeatom, nasilna smrt.

Sa Merkurom: sumnjičavost, rezervisanost, ogorčenost, osujećene ambicije, dvolično ponašanje, tajni neprijatelji sa uticajnih položaja, neprilike sa majkom, poslovni gubitci.
Sa Venerom: tvrdokornost, hladnoća, beda; loše zdravlje, ružnoća ili deformisanost.
Sa Marsom: nautička zanimanja, nepopularna shvatanja, moralna hrabrost, povoljno za dobit.
Sa Jupiterom: gubitci zbog zakonskih delatnosti, povoljno za zaradu, opasnost od hapšenja.
Sa Saturnom: žestoke strasti, svojeglavost, originalnost, mnoge teškoće merkurovske prirode, ugled trpi zbog krivih optužbi, nevolje sa pretpostavljenima, poteškoće u kući, malo dece, ako će ih uopšte biti, druga polovina života je povoljnija, naprasna smrt.
Sa Uranom: sklonost kritikovanju, prenagljenost, uzdržanost, žestoke strasti, materijalistički nastrojen, brojna razočarenja, žalost u kući, mnogo dobitaka i gubitaka, mnoštvo otvorenih i prikrivenih neprijatelja, nesrećna ili nasilna smrt.
Sa Neptunom: stidljivost, ljubav prema muzici, zanimanja za okultno, praktičan i naučnički um, povezanost sa okultnim društvima, materijalni uspeh, moguće razaranje doma, podložnost nezgodama, prirodna smrt u dubokoj starosti, naročito kada je Mars povoljno aspektovan.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM