Astrofon21

Fiksna zvezda REGULUS u Lavu-počast, slava, jak karakter, ugled u javnosti, visok vojni čin…..

Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektoru od 28° Lava do 02° Device, a posebno ukoliko je Lav ili Devica Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.
Sve benefite tranzitnog Sunca u konjunkciji sa fiksnom zvezdom Regulus mogu iskoristiti i pripadnici Sunčevog ili Ascendentalnog znaka Lava, posebno ukoliko je u ličnom horoskopu aktivan benefik (Venera, Jupiter) u odeljku od 28° Lava do 02° Device.
POSEBAN OPREZ ukoliko je natalno malefik (npr Saturn rodjeni tokom 1977.-1979), ili Mars u ovom zodijačkom segmentu.

Sazveždje Leonis, nalazi se na 29° 53’ Lava
Trostruka zvezda, izrazite bele i ultramarin boje, smeštena na Lavovom telu. Dolazi od reči Regulus, što znači Mali Kralj, a često je zovu i Kor Leonis ili Lavlje srce, a simbolično “Stopa koja gnječi”. Ovo je bila jedna od četiri carske zvezde kod Persijanaca 300. godina pne, kada je kao Čuvar Severa obeležavala letnji solsticij.

Veoma je sretna ali i opasna fiksna zvezda i obično donosi velike počasti, državnike i popularnost iznad očekivanja. Obzirom da se nalazi u kvadratu sa malefičnim Algolom skoro po pravilu donosi i strmoglavi pad.

Regulus predstavlja samo srce Lava. Ovo sazvežđe je samo po sebi poznato kao kraljevsko. Taj dvostruki kraljevski uticaj čini ljude sa istaknutom pozicijom Regulusa u natalnoj karti izuzetno svesnim svoje posebnosti. Oni su uvek sigurni u sebe i smatraju da im je mesto na samom vrhu socijalne lestvice, koje im je rezervisano već samim rođenjem. Zanimljivo je da ova zvezda u Decembru 2012. iz muškog znaka Lava šrešla u ženski znak Device, označivši početak opštih promena unutar raspodele vlasti na svim nivoima društva i postepeni prelazak iz patrijarhata u matrijarhat.

Na ovom stepenu od poznatih ličnosti poziciju Sunca imali su Milja Vujanovic, Slobodan Milošević, a jos ga imaju Aleksandar Đorđević, Mira Adanja Polak, Branislav Lečić i Vojin Četković, a na ovom stepenu Marasa imaju Anica Dobra i Vuk Kostić, Veneru poseduje Anja Mandić, Jupitera Biljana krstić, Dragan Marinković Maca i Boško Jakovljević, Mesec, Bojana Maljević, Urana Dragoljub Ljubičić Mićko, a Svetlana Ceca Ražnatović vrh polja karijere i statusa.

Uticaj: prema Ptolomeju nalik je Marsu i Jupiteru, ali većina poznatih autora uporedjuje je samo sa Marsom, dok Alvidas tvrdi da je slična dejstvu dobrog aspekta izmedju Sunca i Urana. Sobom donosi nasilnost, destruktivnost, kratkotrajne vojne počasti, uz neuspeh na kraju, hapšenje, nasilnu smrt, uspeh, visoke i veličanstvene ideale, snagu duha, a rodjene pod svojim uticajem čini velikodušnim, izuzetno liberalnim, plemenitim, ambicioznim, uliva im ljubav prema moći, želju za komandovanjem i dariva smelost i nezavisnost.

Na Ascedentu horoskopa: velike počasti i bogastvo, ali uz nasilje i neprilike, bolest, groznice, akutna oboljenja, kratkotrajna dobrobit, naklonost ljudi na višim položajima, pobedu nad neprijateljima i skandali.

U Zenitu horoskopa: počasti, napredovaanje, dobra sreća, visoka služba pri vladi, vojni uspeh. Kada je sa Suncem, Mesecom, ili Jupiterom, slede velike počasti i neizmerna sreća.

Sa Suncem: moć, autoritet, veliki uticaj na neprijatelje, počasti i bogatstvo, ali uz nasilje, neprilike, degradiranje i propast na kraju; bolesti, groznice, dobit retko traje.

Sa Mesecom: zanimanje za okultno, moćni neprijatelji, opasnost od neprijatelja, dobit od špekulacija, ugled u javnosti, velika moć, počasti i bogatstvo, kratkotrajne koristi, nasilnost, neprilike i bolesti. Žene čini ponosnim i samostalnim. Ako je u isto vreme Mesec sa Zmajevom glavom u Blizancima, Jupiter u desetom polju horoskopa u trigonu sa Marsom a Sunce sa Zmajevom glavom, sledi veliko unapredjenje, čak i sa najnižih slojeva do vrhovnog ranga.

Sa Merkurom: poštenje, pravičnost, omiljenost, plemenitost zloupotrebljena od strane protivnika, slava, dobit od visokog položaja.

Sa Venerom: brojna razočarenja, neočekivani dogadjaji, burne veze, neprilike zbog ljubavnih afera.

Sa Marsom: počast, slava, jak karakter, ugled u javnosti, visok vojni čin.

Sa Jupiterom: slava, sticanje visokog, naročito vojnog zvanja, visok vojni čin.

Sa Saturnom: pravičnost, prijatelji medju sveštenstvom, uspeh u crkvi ili pravničkim delatnostima, učenost, blagostanje, dobit od špekulacija, kompanija ili prijatelja, visok položaj, ponos za dom i porodicu, dobro zdravlje, srčane tegobe potkraj života. Ako je zvezda angularna, a naročito ako raste ili je u Zenitu, ukazuje na počasti i poverenje u javnonosti. Ako je Mars na Plejadama, nasilna smrt u nekakvom metežu.

Sa Uranom: energičnost, ambicioznost, uspeh, moguća nepravičnsot ili nepoštenje, uzdizanje sebe samog, visok službeni položaj, prilaženje plemstvu, povezanost sa religijom u poslovne svrhe, dobit od špekulacija i kompanija, povoljno za brak, ožalošćenost ćerkinom smrću, i raročarenje sinom, prijatelji se promeću u neprijatelje pred kraj života. Moguće povlačenje od sveta u usamljenički život, nasilna smrt prouzrokovana nezgodom ili ubistvom.

Sa Neptunom: ugledni vodja, zakonodavac, diplomatsko ophodjenje, jak karakter, sposobnost uspostavljanja kontrole nad drugima, uticajni prijatelji, malo neprijatelja, sklad u kući, prirodna smrt u dubokoj starosti.

Sa nebeskim zloćudnim planetama i Mesecom na Antaresu, Prezepama ili Plejadama, selepilo ili povrede očiju.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM