Astrofon21

Fiksna zvezda DENEBOLA u Devici-POSEBAN OPREZ ukoliko je natalno malefik u ovom zodijačkom segmentu…..

Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektoru od 18° do 22° Device, a posebno ukoliko je Bik, Devica ili Vaga Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Sve benefite tranzitne Venere u konjunkciji sa fiksnom zvezdom Denebolom mogu iskoristiti i pripadnici Sunčevog ili Ascendentalnog znaka Bika, posebno ukoliko je u ličnom horoskopu aktivan benefik (Venera, Jupiter) u odeljku od 18° do 22° Device.

POSEBAN OPREZ ukoliko je natalno malefik u ovom zodijačkom segmentu.

Sazveždje Leonis, nalazi se na 21° 38’ Device
Plava zvezda u Lavljem repu. Dolazi od A-Danabul-Asad, tj. „Lavlji rep“, ili prema Balinžeru, znači Sudija ili “Gospod koji će doći”. Često se skraćuje na Deneb, pa se u tom obliku i sreće u većini astroloških dela, ali taj naziv zapravo pripada drugoj zvezdi.

Denebola je lošeg upliva – tačnije ova zvezda je takođe od onih koja prvo često donese slavu a kasnije obavezno ruši. Naglašava gubitak ugleda. Umišljenost i ponos bez osnove i problemi sa nervnim sistemom. Jupiter ovde jedini štiti od pada mada dosta zavisi i od ostalih aspekata horoskopa.

Uticaj: prema Ptolomeju, ima prirodu Saturna i Venere, Vilson i Pirs navode Saturn, Veneru i Merkur, Sajmonajt Uran, a Alvidas Merkur, Uran i Mars. Daje sposobnost brzog pocenjivanja, očaj, kajanje, javnu sramotu, nesreću izazvanu prirodnim činiocima, sreću koja se preokreće u bes, a rodjene pod svojim uticajem čini plemenitim, smelim, samoobuzdanim, velikodušnim i zauzetim poslovima drugih ljudi. Čast i dobrota, impulsivnost, sramota, žaljenje, nesreća kroz prirodne nepogode.

Na Ascedentu horoskopa: donosi bogatstvo, visoko zvanje i dobru sreću propraćenu mnoštvom opasnosti i strahovanja zbog vlastite ludosti, dobrobit koja retko kad duže traje, neprilike i bolesti.

Sa Suncem: slava i zvanje uz opasnosti, javnu sramotu i konačnu propast, zaraze, groznice i akutna oboljenja, samoubistvo.

Sa Mesecom: slava i napredovanje medju prostim svetom, uz okončanje padanjem u nemilost i krahom, žestoko oboljenje vitalnog organa, slepilo i povrede očiju, nezgode, gubici zbog posluge, svadje u kući, povremeno razdvajanje od bračnog partnera. Ako su u isti mah Saturn i Mars sa Alogolom, nastupa smrt kao kazna.

Sa Merkurom: mnogo gubitaka zbog zastupnika, posluge ili pisanja, loše za zaradu, gubitak jednog člana porodice usled zaraznog ili zloćudnog oboljenja.

Sa Venerom: žestoke strasti, zastranjivanje na stranputicu rano u životu, propast zbog ljubavnih afera.

Sa Jupiterom: ponos, licemerstvo, izneveren život, neprilike u inostranstvu ili zbog rodjaka, tajni neprijatelji, opasnost od hapšenja ili smrtne kazne.

Sa Saturnom: sklonost kritikovanju i neprestanim žalbama, mnogo neprijatelja, gubitci zbog posluge ili lopova, nesrećan život, žalost u kući, žena potištena, a deca mentalno bolesna ili deformisana.

Sa Uranom: podložnost napadima, idiotizam, ludilo, a ponekad i nasilnost, naglost i opakost, mogućnost počinjavanja ubistva u nastupu ludila, zatočenost u ludnici, često samoubistvo.

Sa Neptunom: prgavost, pronicljivost, umnost, sarkazam, govor ispunjen ogorčenjem, svadje u kući, nezgode i bolesti u detinjstvu, smrt u zrelim godinama usled nezgode ili duge bolesti.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM