Astrofon21

Fiksna zvezda ALGORAB u Vagi-Dvostruka zvezda, bledo žuta i purpurna u desnom krilu Gavrana…..

Fiksna zvezda Algorab Sazveždje Corvus, nalazi se na 13° 27’ Vage.
Dvostruka zvezda, bledo žuta i purpurna u desnom krilu Gavrana. Neiskrenost i laganje. Ukoliko je u lošoj postavci izvesna je i zlonamernost i destruktivnost, svirepost, odbojnost i sklonost laganju. Povezana je sa otpadom i grobarima. Algorab je ranije bio povezan sa terorizmom i ukazuje na momenat kada je prvi avion udario kule bliznakinje 11 septembra 2001. Algorab “daje destruktivnost, zlobu, odbojnost i laži, i povezan je sa skupljanje otpadaka”.
Sazveždje Corvus, nalazi se na 13° 27’ Vage
Dvostruka zvezda, bledo žuta i purpurna u desnom krilu Gavrana.

Priroda Mars/Saturn.

Neiskrenost i laganje. Ukoliko je u lošoj postavci izvesna je i zlonamernost i destruktivnost, svirepost, odbojnost i sklonost laganju. Povezana je sa otpadom i grobarima.

Algorab je ranije bio povezan sa terorizmom i ukazuje na momenat kada je prvi avion udario kule bliznakinje 11 septembra 2001. Algorab “daje destruktivnost, zlobu, odbojnost i laži, i povezan je sa skupljanje otpadaka”. Druga dekada Vage ukazuje na “lukavstvo, magično, gvozdenu pesnicu u svilenim rukavicama, varalice, oportuniste, slatkorečivost, oštri um, besprekoran ukus, prirodne stiliste, mušku prostituciju i vidovnjake”. Algorab je povezan sa gavranom i u magiji je bio korišćen da se oteraju zli duhovi. Krila imaju dvostruku ulogu. Jedno krilo je senka drugog, nevolja je u tome što se nikad ne može reći koje je “dobro” i koje je “loše”. Algorab mogao biti terorista, ali crne odežde i vrane koje su simbol “đavolstva” takođe navode na pomisao da Algorab može biti sveštenik sumnjivog morala.

Desna strana ukazuje na muško, uzročno, namerno i svesno, ono što osoba sama čini.
KRILA su sama po sebi simbol lakoće i svega što uspeva da prevazidje teret gravitacije, odnosno teret koji nosi Saturn, što se manifestuje u svetu prepreka, težine, dugova. Krila ukazuju na lako rešavanje problema i prevazilaženje prepreka.

MITOLOŠKA POZADINA
U vreme Olimpijskih bogova svaki bog je imao pticu koja mu je pripadala. a GAVRAN je pripadao Apolonu. Jednom prilikom kada su bogovi priredjivali posebnu svečanost u Zevsovu čast, Apolon je poslao Gavrana da donese vodu sa posebnog izvora, koja se koristila za svečanosti u slavu bogova dok nije otkriveno vino, i dao mu je pehar da u njega sipa.

Medjutim Gavran je leteći ka vodi ugledao smokvino drvo i poželeo da uzme neku od njih, a kako smokve još nisu bile zrele on je sleteo na granu i tu čekao dok smokve nisu sazrele. Tek kada su smokve sazrele i kada se dobro najeo shvatio je koliko je vremena prošlo i da ga Apolon čeka. Da bi se opravdao pred Apolonom stavio je u pehar hidru (vodenu zmiju) i tako se vratio objašnjavajući da je imao problem kada je hteo da uzme vodu, da se tada vodena zmija pojavila te se on borio sa zmijom, a doneo je i dokaz.
Naravno Apolon ga je odmah prozreo i tada ga je po predanju mita prokleo da se nikada ne napije dok smokve ne sazru, a u znak sećanja na taj dogadjaj kao jasno upozorenje onima koji greše protiv bogova na nebo je postavio sve aktere ovog čina – Gavrana, Hidru i Pehar. Oni su u slučaju Kasiopeje stavljeni medju zvezde kao opomena onima koji se ogreše o bogove.

ASTROLOŠKI UPLIV
Kroz ovo sazveždje vidimo čitavu priču o poreklu laži i zavere. Upravo je iskušenje kome osoba ne odoleva ono što stoji u pozadini svake laži. Naravno potpadanje iskušenju je stvar slabosti pa se za ovo sazveždje svakako može vezati i slab karakter. Tako se preko uticaja zvezde iz Corvusa opisuje i pohlepa i sebičnost, kao i lukavost i prevara. Ova je priča o nekome od koga se očekuje da bude na usluzi i da korektno radi svoj posao, a ko ga definitivno ne radi kako treba. Ovo je u razvijenoj formi svaka zavera u kojoj učestvuje više ljudi. Konačno konstelacija Gavran ukazuje i na to da nijedna laž neće ostati neotkrivena i da se pre ili kasnije otkrije, a da će počinilac upravo patiti onako kako je patio onaj koga je prvobitno slagao.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM