Astrofon21

FENIKS JE U PLAMENU-konjukcija Jupitera i Plutona!Novac, veliki novac je igri….

Najava za ovu Veliku konjukciju koja se dešava egzaktno 5.4 u noćnim časovima, između Jupitera i Plutona, mora biti bombastična, jer je ovo druga u nizu od Velikih konjukcija koja je važna na globalnom nivou. Ovaj datum sad već znamo šta je aktivirao ( prvi slučaj obolelog od virusa u Kini), pa je zato važno da obratimo pažnju i na drugu konjukciju i koje su zapravo planete ili energije ovog puta uskovitlane i šta nam se sada sprema, od sila većih od nas – prirode. Tekst koji sam napisala prošle godine u novembru daje detaljne opise svih Velikih konjukcija a i Velike Mutacije, koja nas čeka krajem godine pročitajte ovde , ali ovde će biti reči o konjukciji koja je ispred nas – između Jupitera i Plutona, na 24 stepenu Jarca.

Konjukcija između ove dve planete dešava se svakih 12 godina ( Jer Jupiter za 12 godina obiđe celi zodijak). Poslednja konjukcija desila se 11.12.2007. godine i to na 28 stepenu Strelca. Pre toga ove konjukcije bile su 1994, 1981, 1968… te posebno 1893/1894. Zašto je bitna ova godina i šta je zajedničko za sve njih?

Naime, ove dve planete, kad se spoje, na globalnom planu donose promene na svetskom ekonomskom planu, pa pre svega ovu konjukciju vezujemo za krahove velikih ekonomskih sila, banaka ( 2007, 2008) i krahove berze ( koja se desila 1893 godine, Njujork) te promene u pravcu novčanih tokova, monetarnog sistema itd.. Najveći novčani padovi, bankroti ali i recesije, vreme depresije i teške ekonomske situacije dešavale su u vreme jakih aspekata ove dve planete.

Jupiter i Pluton, obe planete se odnose na ogroman novac, ali ovog puta obe se nalaze u Jarcu, pa konjukcija koja se dešava za nekoliko dana može da donese bankrote velikih korporacija, zemalja i država koje su moćne. Jarac je znak koji ograničava, traži sistem i organizaciju, štednju, otplatu dugova i novčanih i onih drugih, te ova konjukcija najavljuje totalnu rekonstrukciju i reorganizaciju svih mogućih slojeva, od najviših do najnižih u ekonomskom smislu.

Pluton je planeta koja je vrlo destruktivna i ruši sve pred sobom pa sigurno neće birati put kojim će da sruši postojeći globalni sistem ( ustvari već ga naziremo!) ali da ćemo svi, na svetskom nivou osetiti taj pad, itekako hoćemo!

Više puta sam pisala o stelijumu planeta u znaku Jarca, u kome se nalaze čak tri daleke planete, još uvek i Mars, da se prisetimo – stelijum je astrološki spoj više planeta u istom znaku u razmaku manjem od 10 stepeni, a to znači da je puno planeta zgusnuto na jednom mestu u zodijačkom krugu pa se njihove energije prepliću, osobine znaka u kojem su one pojačavaju se, a one svojim primarnim energijama donose i najrazličitije događaje koje nose svojom osnovnom simbolikom i sve je intenzivnije, dublje i jače. Samim tim i dešavanja su dublja i fatalnija – zahvaćene su sve pore društve, života, civilizacije. Prošlo je već vremena od kada je Pluton ušao u znak Jarca ( 2008 godine) te njegov ulazak u ovaj znak, prateći cikluse iz prethodnih njegovih ulazaka u Jarca, donosio je duboke transformacije u društvu, zahtevao korenite promene društva, ne samo u ekonomskom smislu, nego i u političkom, te su velike moćne imperije nestajale ( rimska civilizacija u poslednjem ciklusu ) i svet se rušio pa ponovo gradio, zato se Plutonov ulazak u Jarca poistovećuje sa Feniksom koji mora da izgori do pepela da bi se ponovo rodio. Pluton zahteva veliku transformaciju, duboke promene na najdubljim nivoima, on vlada našim kolektivnim nesvesnim, mrakom, smrću, podzemljem, tajnom policijom ( Pluton ili Had je Bog podzemnog sveta), te unutrašnji procesi koji su započeti njegovim ulaskom u Jarca su radikalni, slojeviti, duboki i nismo ih uopšte svesni, dok ne dodje do izbijanja vatre u kojoj će Feniks izgoreti. Pluton vlada znakom Škorpiona, pa velike strasti ( i sve vrste transformacija, strahova, ubistava itd ) kojima smo biti izloženi a koje su plutonovsko moćno oružje, hipnotišući nas godinama i držeći na dnu, u trenutku velikih konjukcija, baš kao što je ova, kad na Plutona nailazi Jupiter, zna da izbije ono svo nezadovoljstvo, kao vulkanska erupcija – destruktivna ali ekstazična energija koja je suzbijana godinama. Jupiter je planeta koja sve širi, koja vlada prostorom, a mitološki brat od Plutona ( Hada) – Jupiter ( Zevs ) ima pregled svega na zemlji, pa udruženi sada, simbolički, ova dva velika vladara svega na zemlji i pod zemljom većaju o našoj sudbini. Da li će crne reke podzemnog sveta poteći velikim gradovima naše civilizacije ( Jupiter se uvek odnosi na ogromne prostore, pa ga povezujemo sa širokim i velikim zemljama – Amerika, Australija, Rusija, ali i velikim širokim gradovima sa bulevarima, velikim državnicima, kraljevima, elitom) i nositi pred sobom ono što se odavno treba počistiti ( Jarac)? Da li je ovo početak kraja ( koji je već krenuo 2008.god) ili poslednji čin finansijskog kraha, koji je na izdisaju i drži se na veštačkim aparatima već 15 tak godina, videćemo.

Novac, veliki novac je igri, velike moćne, nevidljive figure su uzdrmane, tamne sile iz svih slojeva našeg društva, naftna polja i sve ostalo što je u simbolici ogromnog bogatstva koje je nevidljivo, pa i sam novčani sistem je u pitanju i njegov opstanak na planeti zemlji. Šta će biti ako ne bude novca, pitamo se, ali to pitanje je suvišno sada kad smo već zahvaćeni vatrenom stihijom koja nas ruši do pepela. Feniks se uvek diže, on jeste simbol regeneracije – šta će biti moramo da dočekamo, mirni i zdravi, ali ono što nam zvezde poručuju jeste da sve ima svoj ciklus, da svaki početak ima kraj, a kraj početak. Razmislite o sebi, šta vama donosi na ličnom planu mogućnost da vam ne treba novac, da novac ne postoji i ne radite za njega – šta biste radili? i ko bi vi bili? Duboke transformacije unutrašnjeg bića su u toku, ostanite mirni, jer Pluton vlada i najvećom transformacijom koju svi na kraju osete – prelaskom iz materije u energiju – smrću, pa onda razmislite koji deo vas morate otpustiti sada, koji deo mora da umre u vama da bi se kao Feniks uzdigli više. I na kraju, uvek je dobro znati gde nam ove dve planete padaju u natalnoj karti, čime vladaju u našim horoskopima i kako su aspektovani, jer će nam to pokazati na čemu će biti fokus intenzivnog rada na ličnom planu i kako ga lakše prebroditi i bezbolnije prihvatiti ( ove dve planete biće još dva puta u konjukciji do kraja godine) !

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK