FENG ŠUI: Uredite enterijer svog doma tako da vam donese bogatstvo-Sposobnost postizanja uspeha i stvaranja bogatstva leži u Feng šui metodama….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Neki ljudi bogatstvo naslede rođenjem, a neki moraju da ga steknu teškim radom i strateškim planiranjem. Jedni preko noći postignu velik uspeh, dok drugi u trenutku sve izgube. Sposobnost postizanja uspeha i stvaranja bogatstva leži u Feng šui metodama.

Ako želimo da nas okolina u kojoj živimo podržava, odnosno da naša kancelarija, lokal ili radnja uspešno radi, najpre treba da proverimo ulazi li uopšte energija (ki) u naš prostor. Povoljan/pozitivan ki dovodi povoljne, odnosno pozitivne događaje i ljude, a sa njima i novac.

Ulazna vrata zgrade, kuće, stana, lokala ili trgovine su kao usta kroz koja energija ulazi. Ako su preuska s obzirom na veličinu građevine, energija ne može ući, a ako su prevelika, energija se previše raspršuje.

Važno je i da se vrata jednostavno otvaraju i zatvaraju kako ne bi kočila razvoj. Osim toga, preblizu ulaza ne bi smelo biti prepreka, poput drveta ili stuba, koje onemogućuju ulazak energije. Prostor ispred vrata treba biti prazan i čist, kako bi se energija mogla skupiti i ući u prostor.

Takođe, važno je da sa druge strane vrata ima dovoljno praznog i svetlog prostora kako bi se energija koja je ušla mogla zadržati i rasporediti po prostoru. To je prvi korak u postizanju dobrog energetskog protoka.

Kao aktivatori za sticanje novca mogu se koristiti boje, biljke i simboli. Zelena, plava, crna, kao i kombinacija zelene i plave boje idealne su za aktiviranje materijalne energije. Pozitivnu energiju će u sektor novca (jugoistok) navodno doneti bilje i cveće, ali budite pažljivi pri njihovom odabiru, jer kaktusi i bilje sa šiljastim listovima nisu pogodni.

Moćno sredstvo za privlačenje bogatstva, iako često nauštrb estetike, jesu sobne fontane. Vodene elemente najbolje je držati u sektoru novca, jugoistoku.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

MAKEDONIJA

35,4 MKD

SLOVENIJA

1,05 EUR

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.