FENG ŠUI: Uredite enterijer svog doma tako da vam donese bogatstvo-Sposobnost postizanja uspeha i stvaranja bogatstva leži u Feng šui metodama….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Neki ljudi bogatstvo naslede rođenjem, a neki moraju da ga steknu teškim radom i strateškim planiranjem. Jedni preko noći postignu velik uspeh, dok drugi u trenutku sve izgube. Sposobnost postizanja uspeha i stvaranja bogatstva leži u Feng šui metodama.

Ako želimo da nas okolina u kojoj živimo podržava, odnosno da naša kancelarija, lokal ili radnja uspešno radi, najpre treba da proverimo ulazi li uopšte energija (ki) u naš prostor. Povoljan/pozitivan ki dovodi povoljne, odnosno pozitivne događaje i ljude, a sa njima i novac.

Ulazna vrata zgrade, kuće, stana, lokala ili trgovine su kao usta kroz koja energija ulazi. Ako su preuska s obzirom na veličinu građevine, energija ne može ući, a ako su prevelika, energija se previše raspršuje.

Važno je i da se vrata jednostavno otvaraju i zatvaraju kako ne bi kočila razvoj. Osim toga, preblizu ulaza ne bi smelo biti prepreka, poput drveta ili stuba, koje onemogućuju ulazak energije. Prostor ispred vrata treba biti prazan i čist, kako bi se energija mogla skupiti i ući u prostor.

Takođe, važno je da sa druge strane vrata ima dovoljno praznog i svetlog prostora kako bi se energija koja je ušla mogla zadržati i rasporediti po prostoru. To je prvi korak u postizanju dobrog energetskog protoka.

Kao aktivatori za sticanje novca mogu se koristiti boje, biljke i simboli. Zelena, plava, crna, kao i kombinacija zelene i plave boje idealne su za aktiviranje materijalne energije. Pozitivnu energiju će u sektor novca (jugoistok) navodno doneti bilje i cveće, ali budite pažljivi pri njihovom odabiru, jer kaktusi i bilje sa šiljastim listovima nisu pogodni.

Moćno sredstvo za privlačenje bogatstva, iako često nauštrb estetike, jesu sobne fontane. Vodene elemente najbolje je držati u sektoru novca, jugoistoku.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €