Astrofon21

FENG ŠUI SIMBOLI-FENIKS je čarobna ptica, car svih ptica,ZMAJ označava najuzvišeniju duhovnu moć, ono natprirodno…..

Bilo bi nemoguće opisati sve simbole koji se od pamtiveka koriste u raznim urođenickim plemenima, prastarim civilizacijama, do savremenih uslova života, i to u svim državama i na svim kontinentima. Čovek koristi simbole da sačuva porodicu, svoj život, imovinu, za makar mali korak napred, za velike letove, da dosegne nebo itd, itd. Feng Šui simboli se dele na nekoliko skupina, ali ovde će biti reči samo o najpoznatijim simbolima.

ZMAJ “označava najuzvišeniju duhovnu moć, ono natprirodno, večnost, vetrove promene, nebesku snagu i transformaciju, ritmove prirode, zakon stvaranja, moć, sunce, svetlost i život. Zmaj je gospodar kuće, pomaže za prilike u karijeri, ali figuru ili sliku zmaja nikada ne bi trebalo držati u spavaćoj sobi” E.T. Kamnings. Ako su na slici zmaj i feniks onda to simbolizuje večnu povezanost, zajednički život. Ovaj motiv je često naslikan na raznim dekoracijama jer predstavlja večnu povezanost.

FENIKS je” čarobna ptica, car svih ptica, jedna od četiri duhovno blagoslovena, odnosno sveta bića, univerzalan je simbol uskrsnuća i večnosti, smrti i ponovnog rođenja i obnove. Uz sliku feniksa dobija se snaga za bolje napredovanje kroz teška vremena. Bilo bi dobro držati sliku feniksa u sektoru 9 (sektor ugleda ) u vašem domu”.E.T. Kamnings. Ako ne možete naći sliku feniksa, možda nije loše staviti sliku sokola, je po predanju “Soko se rađa iz ničega” P. Arbutina, književni kritičar.

BUDA nije ukras u domu, već predstavlja simbol produhovljenog bića. Njegov lik varira, ali se može koristiti bilo koji. Figuru Bude držati podignutu od poda 40-80 cm, s tim da je udaljen od kuhinje i kupatila. Ispod figure Bude obavezno postaviti podmetač ili milje neke zemljane ili zlatne boje. Veruje se da nasmejani Buda nosi zlatne poluge i donosi bogatstvo.

YIN-YANG: simbol međusobne povezanosti, a kada bi se razdvojili nastupila bi smrt.

yin – noć yang – dan
yin – mesec yang – sunce
yin – voda yang – vatra
yin – mokro yang – suvo
yin – pasivan yang – aktivan
yin – hladno yang – toplo
yin – usporeno yang – brzo

Yin-yang simbol se može postaviti u bilo koji deo stana, može se nositi u tašni, držati u automobilu – obesiti na retrovizor, itd.

SLON je moćna zaštita za stambeni prostor, ali surla slona uvek mora biti podignuta, a okrenuta tako da uvek “gleda” u prostor. Kažu Feng Šui majstori da svakog 29. u mesecu treba staviti jednu novčanicu slonu u surlu, a sledećeg 29. je zameniti novom novčanicom. Mali ritual se primenjuje za bolji priliv novca.

BROD predstavlja Element Vode, treba ga napuniti novčanicama i metalnim novčićima, zatim raznim dragocenostima i držati ga na severoistoku. Pramac broda treba da je malo podignut na gore i da uvek “gleda” prema sobi. Ako brod držite u ulaznom prostoru, treba da gleda prema stanu.

VO LU, tikve kruškastog oblika, najčešće se drže iznad kreveta najstarijih osoba, za dug život, ali se takođe mogu držati bilo gde u prostoru. Ove tikve su specijalan blagoslov bogova, drže se u paru povezane crvenom trakom. Ako u bašti nemate ove tikve, možete ih vero- vatno kupiti na sajmovima cveća, ili kupiti u trgovinama, od porcelana. Dobro je ove tikve držati i u dvorištima, baštama. “Nošenjem zlatnih minijaturnih privezaka u obliku tikve oko vrata, odbićete štetne uticaje i nesreće, pošto je toliko moćan simbol dugovečnosti”. L.Tu

MANDARINSKE PATKE, izuzetno moćan simbol ljubavi. Mogu se kupiti u raznim knjižarama, ali isto tako, kao simbol za pojačavanje zajedništva mogu poslužiti dve ptice u letu, s tim da lete u istom pravcu.

“POLJUBAC”, slika Gustava Klimta je savremeni simbol ljubav i i zajedništva.

FONTANA. Pretpostavljam da mnogi imaju fontanu u svom radnom ili stambenom prostoru, potrebnu za priliv novca, ali nikada ne zaboravite ubaciti u fontanu novčiće za sreću.

METALNA ČINIJICA za novac. Možete je držati na radom stolu ili u stanu na bilo kom mestu, ali najbolje je u sektoru novca. Obično se u te činijice stavlja sitniš, ali bi svakako bilo bolje staviti krupnije novčanice, lepo složene, da privuku veći novac, jer sitniš privlači sitniš. Ako skupljate poštanske marke, ne stavljajte ih u činijicu za novac jer bi vam mogle doneti puno pošte, ali i pošte s računima…

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK