FENG ŠUI SAVETUJE: Oslobodite dom negativne energije-nove vibracije i pozitivni elan

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Po feng šui filozofiji, čišćenje životnog prostora i izbacivanje starih ili oštećenih predmeta podrazumeva ustupanje prostora novim vibracijama i pozitivnom elanu.

Težite tome da je vaš dom uvek čist, jer je to jako važno za protok pozitivnog upliva. U vašem prostoru najbitnija je kuhinja koja označava blagostanje, zadovoljstvo i sreću. Vodite računa da taj deo bude besprekoran.

Morate biti svesni energije koja postoji u vašem domu. U slučaju da niste zadovoljni događajima koji se odvijaju u vašem životu, morate da počnete da stvarate ili dovodite pozitivnu energiju u vaš dom.

Ako želite da poboljšate odnose sa svojim bračnim drugom, članovima porodice, rođacima, prijateljima i kolegama na poslu, uradite ovaj jednostavan zadatak. Uzmite morsku so i pospite oko unutrašnjih granica vašeg doma. Dozvolite da morska so odstoji preko noći, a sutradan je pokupite i bacite.

Ako ste među onima koji traže novi posao, odmah odaberite 27 predmeta koje ne koristite uopšte i poklonite ih ili ih prodajte. Ovo donosi u vaš dom i vaš život pozitivne nove stvari.

Pomorandže dovode pozitivnu životnu energiju. Napunite činiju sa ukupno 9 pomorandži i stavite ih u vašu kuhinju ili na kuhinjski deo, trpezarijski sto – kako bi privukle pozitivnu životnu energiju.

Kako biste povećali svoju sreću i mogućnosti da pronađete pravu ljubav, potrebno je da pokušate da apsorbujete više zapadne energije. Posmatrajte zalazak sunca najmanje tri puta nedeljno. Ispunite srce nadom i um pozitivnom energijom.

Kupite novi, po mogućstvu crveni novčanik, da privučete pozitivne vibracije. U njega, posebno u pregradu u kojoj držite papirne novčanice, stavite đumbir, kao stimulans koji privlači nove izvore prihoda.

Napunite jednu činiju šećerom do vrha, to ima uticaj na vaše blagostanje.
Ispunite vaš prostor dobrim zvukom. Pustite vašu omiljenu muziku i pojačajte ton na maksimum, jer se veruje da jak zvuk plaši zle uticaje.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

MAKEDONIJA

35,4 MKD

SLOVENIJA

1,05 EUR

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.