FENG ŠUI: Atmosfera puna ljubavi za romantičnu večeru-Feng šui vam pomaže da prizovete pozitivnu energiju zaljubljenosti!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Feng šui vam pomaže da prizovete pozitivnu energiju zaljubljenosti i doprinosi savršenoj atmosferi donoseći ljubav u vaš dom.

Pošto ste osmislili romantičan jelovnik, pobrinite se da uredite i sto i trpezariju u skladu sa najromantičnijim idejama feng šui stručnjaka.

Idealan sto za jednu romantičnu večeru je okrugao ili četvrtast sa najviše dve stolice. Više stolica može delovati kao da očekujete više gostiju, umesto da je atmosfera samo za dvoje. Ukoliko imate veliki sto, pomerite neke stolice, a dve postavite na kraj stola tako da budu jedna pored druge. Veliki stolovi nisu pogodni za romantičnu večeru u dvoje, ukoliko je moguće izbegavajte ih ili dekorišite tako da ne budu prazni i pusti.

Udoban i intiman prostor koji odiše ljubavlju pravo je mesto gde ćete poslužiti romantičnu večeru. Takođe, pobrinite se da vaš gost ne gleda u pravcu kuhinje ili možda prljavih sudova. Osvetljenje treba da bude blago i prijatno za oči.

Dekorišite trpezarijski sto crvenom bojom, jer je ona simbol ljubavi i romantike. Crvena takođe predstavlja vatreni element u feng šuiju, pa je idealna boja za zaljubljene. Izaberite dekoraciju za trpezariju u paru. Na primer: vaza sa dva crvena cveta ili dva crvena kristalna srca kao dekoracija za svečanu trpezu.

Nemojte zaboraviti sveće. Izaberite lepe crvene sveće koje će pojačati romantičnu atmosferu. Obucite nešto crveno. Može biti i sitnica, kao što su minđuše u crvenoj boji.

Ukoliko na sredini vašeg stola stoje ruže, obavezno izvadite trnje. Trnje simbolizuje tešku vezu, tako da ćete njihovim uklanjanjem dobiti lepu vezu bez većih problema. Druga opcija za cvetne aranžmane na stolu su božuri koji inače važe za „cveće ljubavi“. Ukoliko ste ljubitelji lala, one će biti najbolji izbor. Izaberite da boja cveća bude u zavisnosti od toga šta od veze očekujete. Crvena simboliše brak, ružičasta i kajsija – mladalačku ljubav, žuta – pravo prijateljstvo, bela – čistoću u vezi.

Po feng šui pravilima „ti si ono što vidiš“. Tako da iz trpezarije treba da pomerite sve što prezentuje jednu osobu, usamljenu. Okačite vesele slike zaljubljenih parova, a poklone vaših bivših ljubavi sklonite da ne budu na vidljivom mestu.

Obavezno otvorite prozor pre večere kako bi izašao stari vazduh i ušla nova sveža či energija koja će doneti bolje ljubavne odnose i romantiku.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €