Astrofon21

FENG SHUI – Riješite se nereda oko Vas i u Vama!Energija, to je život i sve što postoji oko nas i u nama……

Energija.. to je ključna riječ. I po mom mišljenju ne važi samo za Feng Shui nego i za cjelokupno shvatanje života i univerzuma.

Energija, to je život i sve što postoji oko nas i u nama. Neki to zovu Bogom, i njemu se klanjaju, za njih je to svetinja, nešto čega se treba plašiti.

No, ja smatram da pravilno shvatanje kretanja energija i njeno usmjeravanje u pozitivnom pravcu može donijeti dobrobit čovječanstvu bez nepotrebnog zastrašivanje.

No, vratimo se Feng Shui-u.

Interes za ovu disciplinu je strahovito porastao zadnjih godina.

Mislim da se ljudi počinju zanimati za sve ekzotične nauke, ili ono što smatraju mističnim onda kad se nalaze u kritičnom periodu u svom životu. Smrt bližnje osobe, razvod ili bilo koji drugi gubitak, neminovno vodi ka traženju nekih odgovora. Svi se mi pitamo, zašto nam se nešto dogodi i uvjeravamo druge i sebe da to nismo zaslužili.

Ali, ne vrti se svijet oko nas.

Stvari se dešavaju na mnogo krupnijem planu nego što smo mi sami. Slijed dogadjaja možda nije shvatljiv u datom trenutku, ali kad se malo udaljimo ili prostorno ili vremenski, onda počinjemo da shvatamo i da zaključujemo. Onda opraštamo sebi i drugima i nastavljamo dalje sa životom.

Feng Shui Vam može pomoći da poboljšate svoj život, bilo da ste u nekom teškom periodu ili imate nekih manjih problema ili jednostavno može da Vam pomogne u shvatanju onog “kako stvari stoje” tj. kako je svijet uredjen.

Ono od čega se obično počinje kad se prvi put susretnete sa Feng Shui jeste .. raščišćavanje. Od ladica, preko ormara, kompletnih soba, cijelog stana, kuće, računara i … na kraju Vaše lično fizičko i mentalno čišćenje. Obično dok raščišćavate Vaš životni prostor i rješavate se svih nepotrebnih stvari, vi time oslobadjate blokade i u svojoj unutrašnjosti. Osjećate se lakšim i kao da ste se oslobodili ogromnog tereta koji Vas je pritiskao.

Zašto je raščišćavanje neophodno?

Kao prvo, čak i osobe koje nikad nisu čule za Feng Shui, imaju naravno, čulo mirisa. Nagomilane stvari, zavisno od njihove prirode, vremenom stvaraju razne neprijatne mirise, a da ne govorimo o prašini i drugim popratnim pojavama. No, najbitnije je da te stvari, nagomilane duže vrijeme, stvaraju stagnirajuću negativnu energiju, koja se prenosi dalje, pa i na nas same. Čišćenje i zračenje je, dakle, potrebno, da bi se podstakle i pokrenule pozitivne energije.

Mnogi Feng Shui konsulenti su toliko uvježbali svoje sposobnosti prepoznavanja energija, tako da ih mogu osjetiti i “pročitati” svojim rukama. Krećući se po Vašem stanu oni mogu osjetiti sve što se tu dešavalo. Zidovi i namještaj upijaju sve što se dešava, a svi oni traumatski dogadjaji se urezuju najdublje i imaju, svakako, najveći uticaj na osobe koje tu žive.

Zapamtite, do sljedećeg puta, da nered i suvišne stvari, stvaraju probleme u ljudskim životima. Imate li stvari koje Vam nisu potrebne, ne čuvajte ih, poklonite ih , prodajte ili bacite. Nagomilavanje stvari je gomilanje energije na jednom mjestu i gomilanje vremena potrebnog da bi se to poslije raščistilo. A da ne govorimo o energiji utrošenoj na razmišljanje o tom što stoji i čeka da se sredi.

Priroda svake energije je kretanje, a ne stagnacija.

Počnite s raščišćavanjem i nezdrava, stagnirajuća energija će nestati.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM