Astrofon21

Feng Shui : Očišćenje prostora-Kineski sistemi vježbe

Počnite sa svjesnim zapažanjem uobičajenog, dnevnog stanja vašeg tijela. To je njegova ”neutralna pozicija”. Pažljivo ”registrirajte” kako vam se tijelo
osjeća u različitim prostorima. Kroz praksu, primjetićete da se u jednom prostoru osjećate ugodnije, opuštenije, mnogo više ispunjeni energijom nego u drugom gdje vas obuzima osjećanje nelagode, strepnje, sapletenosti… Na nekim mjestima, čak, možete se osjećati bolesno.
Metoda korištenja vidovitosti, bez pomoćnih sredstava koje koriste radiestezisti (visak ili rašlje), može biti toliko usavršen da je na ovaj način moguće selektirati posebna stanja energije preko šaka i stopala. Osnovna tehnika je- znati šta pitati i vjerovati u svoje (od intuicije) dobivene odgovore. Sposobnost uspostavljanja dijagnoze o nekom stanju preko šaka, koja je povezana sa sposobnošću da vidimo ili osjetimo aure, može postati veoma razvijena. Mnogi ljudi koji upražnjavaju ^I KUNG (kineski sistem vježbi) ili jogu, vremenom su razvili ovu vještinu.

Ona se može razvijati i kroz sljedeće vježbe…

Na izvjesnom odstojanju držite ispružene šake ispred nekog ”objekta” (kao što je biljka, drvo ili kamen). Potom mu priđite bliže… pa još bliže da biste osjetili njegovo energetsko polje. Obratite pažnju na suptilne razlike u osjetima koje dobijete od različitih objekata. Možete primijeniti isti metod i na zidove i podove, da biste zapazili gdje je energija jača ili slabija, gdje je ona više pozitivna, a gdje više- negativna.
Također, tu vještinu možete isprobati (i usavršiti) u namjeri da pronađete gdje protiče vodena žila ili elektromagnetna energija pod zemljom.
Na neki način mehanički, ali vrlo efikasno, tehnika ispruženih dlanova može se prakticirati na sljedeći način… Stanite prvo u opušten i uravnotežen stav.
Ispružite ruke, dlanovi su okrenuti nadole, podlaktice paralelne sa tlom a ramena opuštena. Potom, lagano hodajte prema objektu koji ”istražujete”. Kada mu priđete, dlanovi i podlaktice će vam se podići za koji centimetar. Kada prođete taj objekat, dlanovi i podlaktice će vam se vratiti u prethodni položaj.

Sličan ovom, jedan drugi ”alternativni metod” vam se može učiniti prirodnijim… Riječ je o istom postupku samo, kada priđete objektu koga istražujete, šake će vam otići nadole, a kada se od njega udaljite one će se podići u prethodni položaj. Koji ćete metod (od pomenuta dva) upotrijebiti isključivo od vas zavisi.
Bitno je, kada se jednom odlučite koji će to biti, nemojte ga mijenjati. Da bismo jasnije ilustrovali ovu tehniku, pretpostavimo da želite naći podzemni vodeni tok u nekom dvorištu ili u polju. Prvo pretpostavite gdje bi žila mogla da se nalazi, a potom nastavite da hodate u cik-cak maniru zmije (naprijed- nazad preko cijele oblasti koju istražujete) obilježavajući sva mjesta na kojima vam ruka pada (ili se podiže) u skladu sa metodom koju ste odabrali. Na kraju povežite sve tačke koje ste obilježili i vidjećete obrise toka žile

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK