FATALNA ASTRO PRIVLAČNOST: Sa kim ćete ludeti – i bukvalno i u krevetu?Den Galager i Aleks Forest – na zodijački način!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Sećate se kultnog filma „Fatalna privlačnost“? Sećate se kako je Majkl Daglas poludeo za Glen Klouz i upustio se u flert sa njom? Onda se sigurno sećate i kako je ona poludela za njim, bukvalno, pa je rešila da progoni i njega i njegovu porodicu.

Ako ne želite da doživite nešto slično tome, pa ni blaže od toga, tu smo mi.
Ako, pak, želite da osetite taj fatalni spoj – opet, tu smo mi!

Postoje neke kombinacije astroloških znakova za koje astrolozi kažu da su primer velike strasti i emocija, primer veza koje ne mogu da se izbegnu.

Kada se nežni BIK otvori pred ŠKORPIJOM i vidi i njenu strast za životom, dolazi do velike seksualne želje. Kada dođe do veze, ne mogu da se zasite jedno drugog, ali sukobi su često neizbežni. Bika umori njen tempo, dok Škorpiji zasmeta njegova pasivnost. Ako se strast iz spavaće sobe usmeri u zajednička druženja s prijateljima, stvari mogu da se poprave.

Već pri prvom susretu OVNA i VAGE javljaju se varnice. Energija i seksualnost Ovna i suptilan šarm i prefinjenost Vage stvaraju veliku hemiju. Veza za pripadnike oba znaka predstavlja veliki izazov, kojem je teško odoleti. Problemi u odnosu mogu da nastanu kada pristojno ponašanje i život po pravilima Vage počnu da nerviraju Ovna. Vaga će sa druge strana ojačati u pokušajima da „upristoji“ svog partnera. Da bi veza uspela, potrebno je da ova dva znaka svoje suprostavljene prirode spoje u zajedničke aktivnosti.

Privlačnost između BLIZANACA i STRELCA nije samo fizička, već se odražava i na mentalnom nivou. Radoznali Blizanci i filozof Strelac obožavaju međusobne razgovore. Blizance ipak može da iznervira Strelčev stav da on sve najbolje zna, dok Strelac partneru može da zameri povremenu nonšalantnost i sklonost ka tračarenju. Rešenje je u zajedničkim putovanjima.

Osećajnost RAKA i JARČEVA snaga predstavljaju pravi spoj. Strast može da pokvari osećaj Raka da ga Jarac povremeno ignoriše, dok Jarcu može da bude neprivlačna nesamostalnost druge strane. Moraju da se stalno podsećaju da nisu samo partneri, već i ljubavnici.

Kralj svog svemira, LAV, ne može da odoli slobodnoj VODOLIJI koja samo priznaje svoj autoritet. Buntovnički duh oduševljava Lava, a za Vodoliju je najprivlačnija Lavova harizma. Prevelika potreba Lava za pažnjom i Vodolijino protivljenje svim društevnim konvencijama mogu da dovedu do problema. Spas od problema moraju da potraže u krevetu, daleko od ostalih.

DEVICA voli red, RIBE odbijaju rutinu i to je dovoljno da se suprotnosti privuku. Vezu oboje posmatraju kao način da preokrenu život onog drugog, Devica kao priliku da nauči Ribu organizaciji, a Riba kao šansu da Devici pokaže kako da se opusti. Neopuzdana Riba može u jednom trenutku da dosadi Devici, a želja za kontrolom Device da bude prepreka za suprotnu stranu. Spremnost na kompromis je spas za vezu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €