Astrofon21

FANTOMSKA TELEPORTACIJA

Ako vam se desi da vidite nekoliko australijskih kengura kako skakuću niz ulicu pored vaše kuće, i ako taj prizor viđate više puta, verovatno ćete pomisliti da ste ‘ćaknuti’. Moguće je, međutim, da vi stvarno prisustvujete jednom od strane nauke nedovoljno shvaćenom fenomenu poznatom pod nazivom teleportacija životinja.
Prema tvrdnji Lorena Koulmena iz Bostona, izveštaji o životinjama koje na neki tajanstven način bivaju teleportirane sa jedne lokacije na drugu nisu ni malo retki. Na primer, kenguri su bili opaženi u saveznim američkim državama Severna Karolina, Oklahoma i Juta. Jedan pingvin pronađen je na toploj peščanoj plaži u Monmaut Biču u Nju Džersiju. A nekoliko žitelja Floride izjavilo je da su videli dva metra duge monitor guštere koji žive u Africi.
Racionalan naučnik bi izneo mišljenje da su posredi odrasli gušteri koji su još kao mladunci doneti u Ameriku, ali stvar nije tako jednostavna. Postoji izvesna nasumična metodologija u svemu tome – ponekad te životinje iskrsavaju bukvalno iz vedra neba. Loren Koulmen, psihijatar po struci, već dvadesetak godina proučava teleportirane životinje. Tokom tog perioda uspeo je da istraži slučajeve više stotina tajanstvenih životinja kroz razgovore sa lovočuvarima, policijom i običnim građanima. U većini slučajeva, pojava ‘neočekivanih’ životinja može se logično objasniti, ali oko 20 odsto svih slučajeva ostalo je totalna enigma.
Niko još nije uspeo da objasni mehanizam teleportacije. Većina tih životinja nikada nije uhvaćena.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK