Astrofon21

Dvojako ispoljavanje planeta u natalnoj karti

Svaka planeta u kući u kojoj se nalazi može dvojako da se ispoljava, da u toj kući pravi problem ili da u njoj traži pomoć.

U zavisnosti od nivoa svesti osobe, planeta će se ponašati na određeni način. Na primer, ako je planeta u polju ili kući 9, znači da će svoj uticaj izražavati putem religijskih uverenja i filozofije. To se može pokazati u vidu uverenja koja su nefunkcionalna po osobu i šta više, destruktivna ili kao tendencija osobe da kroz edukaciju i višu svest rešava životne izazove. U kombinaciju ulazi i priroda planete.

Ako je na primer Mars u 9 kući, osoba može ulaziti u sukobe zbog svojih uverenja ili čak da ih namerno izaziva ili da preduzima konkretne, smislene akcije kako bi se edukovala u tom pogledu. Znači, u oba primera imamo akciju i adrenalin, ali sasvim drugačiji nivo svesti, pa samim tim i drugačije posledice.

Takođe, način preduzimanja akcije zavisiće od znaka u kome se planeta nalazi, pa nije isto ako je Mars u znaku Vage i u znaku Škorpije. Da je u znaku Vage, osoba bi mnogo taktičnije i sa mnogo više obzirnosti trošila svoju energiju. U znaku Škorpije energija bi bila više fokusirana na cilj, nego na ljude. I sve ovo, uključujući i kontekst ispoljavanja utiče na oblikovanje energije natalne karte.

Pošto energija dolazi od konkretne osobe, njeno ponašanje se ne može predvideti. Ono sto je validno je da se klijentu predstavi više opcija ispoljavanja nekog aspekta, a onda u dogovoru sa njim videti šta je funkcionalnije po njega samog.

Zato, astrologija ima i terapeutsku primenu, jer ima za cilj ne samo da informiše, već i da pomogne.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK