Druga strana Venere….Potreba za uživanjem postaje zavisnost! (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Astrološka Venera pokazuje i svoju mračnu stranu. U tim trenucima ona simbolizuje manipulisanje tuđim osećanjima zbog ostvarivanja koristi. Potreba za uživanjem postaje zavisnost koja život čini površnim i ispraznim. Spontanost izražavanja osećanja prelazi u infantilnost, a usmerenost na lepo pretvara se u opterećujući snobizam. Kad je neuravnotežena, Venera izražava pohlepu preko potrebe za gomilanjem vrednosti. U tim trenucima ljubav se doživljava kao posedovanje druge osobe, što na kraju rezultira patološkom ljubomorom. Treba li napomenuti da je Vulkan, ružni Venerin suprug, bio izrazito ljubomoran i stalno je nastojao da je uhvati na delu s nekim od ljubavnika?

Venerina patologija izražava se u zavisnosti od zodijačkog znaka u kom se nalazi ta planeta. Nalazi li se u Ovnu, doneće preteranu sebičnost i sklonost agresivnom ponašanju. S druge strane, Venera u Biku pokazuje preteranu lenjost i okrenutost samo materijalnim vrednostima. Planeta ljubavi u znaku Blizanaca, kada je neuravnotežena, izaziva površne emocije i sklonost neveri.

Kada se nalazi u Raku, Venera praktikuje emocionalno ucenjivanje i ulaženje u neravnopravne veze. U znaku Lava podstaći će preteranu potrebu za privlačenjem pažnje koja s vremenom može da pređe u maltretiranje partnera. Venera u Devici doneće kompleks manje vrednosti i istovremeno neprestano kritikovanje tuđih nedostataka. Znak Vage u kombinaciji s tom planetom izaziva gubljenje identiteta i preteranu zavisnost od partnera. Venera u Škorpionu može da donese sklonost manipulisanju i preteranu zavisnost od seksa.

Kad se nalazi u Strelcu, doneće teškoće pri zadržavanju u jednoj vezi i potrebu za stvaranjem nekoliko paralelnih ljubavnih odnosa. Venerina mračna strana u Jarcu iskazuje se hladnim iskorišćavanjem ljubavnih veza za ličnu društvenu promociju. U Vodoliji donosi probleme pri ostvarivanju bliskih odnosa, a ponekad i neuobičajene seksualne sklonosti. Preko znaka Ribe Venera može doneti razočaranja zbog odabira pogrešnih partnera i sklonost identifikacije s ulogom žrtve.

Već u staroj Grčkoj pri slavljenju tamošnje boginje ljubavi Afrodite raspoznavala su se dva osnovna načina njenog izražavanja – zemaljski i nebeski. Zemaljska Afrodita bila je usmerena zadovoljavanju čulnih užitaka, dok je nebeska označavala takozvanu platonsku ljubav.

Spomenuta dvojnost i sada je prisutna u astrologiji preko Venerinog vladanja znakovima Bika i Vage. Zemljani znak Bika u tom kontekstu Veneru bi prikazao kao boginju telesne lepote i ljubavi, dok bi vazdušni znak Vage predstavljao Venerinu nebesku dimenziju. Ova sjajna planeta na taj način postaje simbolička spona između neba i zemlje, a ljude preko ljubavi uzdiže na nivo bogova.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD