Astrofon21

Dozvoljene i nedozvoljene radnje u magiji

Uvek budite veoma pažljivi u smislu toga šta želite i kako to formulišete, kada smišljate i bacate čini. Dobićete sve što ste tražili, ali možda ne na način kako ste očekivali. Uvek tražite da vam se čini ostvare, odnosno, realizuju na ispravan način i nikada ne učine nikome nikakvu štetu. Zatražite da vaša magija deluje na dobrobit svih, nikada na štetu. Nikada ne žurite sa bacanjem čini, jer morate dobro razmisliti kakve će posledice biti nakon projekcije. Nikada ne koristite i ne zloupotrebljavajte magiju da bi nekom učinili štetu, niti je koristite da bi sa njom zastrašivali ljude. Jer, sva vaša dela i vaše misli trostruko će vam se vratiti. Nemojte biti lakomisleni kada bacate čini. Morate dobro razmisliti o tome šta izgovarate i šta projektujete. Morate koristiti intuiciju, isto koliko i razum.Čini se nikada ne smeju bacati kada ste u istj prostoriji sa decom ili kućnim ljubimcem. Sa magijom se ne sme preterivati. Ako bacate previše čini u jednom istom mesecu, istrošićete svoju magijsku energiju. Nikada se čini ne bacaju za vreme pomračenja meseca, jer će tada mesec veoma nepovoljno delovati na ishod koji očekujete.Ne smete sumnjati u svoje magijske moći, jer će to u suprotnom oslabiti vaše čini.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK