Astrofon21

Dobre i loše veze-šta astrologija kaže o tome?!

Ne postoje pogrešne ili loše veze, jer svi odnosi koje stvaramo, služe ispunjavanju naših najdubljih potreba, dokle god ta veza traje

„Ako je u mom horoskopu Saturn u kvadratu sa mojim Mesecom i tvoj Saturn u kvadratu sa mojim Mesecom, verovatno ću često okriviti druge za teret, patnju i bol koji osećam.“

Kada osetimo da neki odnos može da preraste u strasnu i seksualnu vezu, onda instiktivno ispoljavamo ono najbolje što imamo od svog Marsa i Venere, a zatim i Sunca i Meseca. Aspekti između Marsa i Venere govore o našem seksualnom uklapanju, dok aspekti između Sunca i Meseca ukazuju o najdubljoj vezi koju možemo da ostvarimo sa nekim. Način na koji doživljavamo neku osobu vidi se iz položaja koji planete, Ascendent i Zenit iz jednog zauzimaju u drugom horoskopu. Na primer, Sunce jedne osobe u desetoj kući druge osobe, može da podstiče ciljeve i ambiciju na polju karijere ili kada Saturn jedne osobe padne u treću kuću druge osobe, onda će osoba koja prima uticaj Saturna u trećoj kući imati osećaj da je ona kontroliše u komunikaciji, idejama, druženju i kretanju. Ako vaš Mesec padne u njenu petu kuću, ta osoba će osetiti da želite intimnost i blisko povezivanje, dok vaš Mars u njenoj jedanaestoj kući može ukazivati na pretnju za njene prijateljske odnose, ali takođe može biti i podsticajan za aktivnosti u nekim udruženjima, klubovima, strankama i sl.

Kada upoznamo osobu koja nas privlači, u početku ističemo karakteristike Marsa i Venere, a tek kasnije otkrivamo dublje delove ličnosti, koji se ispoljavaju kroz Saturn, Mesec i Sunce.

Međusobni aspekti između Meseca i Merkura imaju uticaj na kvalitet slaganja partnera, ali u svakodnevnom životu. U neharmoničnim aspektima, osoba koja je predstavljena Merkurom ima problem da uspostavi intimniji odnos ili da se opusti kada dođe do komunikacije i kontakta. Harmonični aspekti Saturna su poželjni, jer ako ih nema, onda odnos nema mnogo šanse da opstane na duže staze.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK