Astrofon21

DO PUNOG MESECA/Lunarni tip ličnosti

DO PUNOG MESECA (novinar, pisac, naučnik)
Ovo je prva, od tri meseceve faze u kojima dominira svetlo, i upravo je ova faza najviše okrenuta ka svetu oko sebe. Tip osobe do Punog Meseca radije nastoji da istraži ljudske odnose koji podupiru razvoj socijalne svesti, nego da istražuje lično ili kolektivno nesvesno, kao što je to npr. slučaj kod prethodnih tipova. Iluminacija svetla daruje ovim dušama gorljivu potrebu za spoznajom, što ih čini posebno lingvistički nadarenima i generalno za sve ono sto se direktno odnosi na svet intelekta tj. ideja i kreativnosti. Veliki broj novinara, pisaca i muzičara rodjeno upravo u ovoj mesečevoj fazi. Za razliku od tipa Uzdižućeg Meseca (koji se takodje smatra intelektualnim) i čija je životna orijentacija okrenuta ka potrebi da izmeni svet, tip osobe do Punog Meseca svoju intelektualnost i ideje izražava poput svedočanstva, sasvim neposredno i jednostavno, naprosto iz čiste ljubavi prema stvaranju i stvaralaštvu. Njegove aktivnosti imaju težnju da postanu kulturološki popularne u daleko većoj meri, nego što bi se npr. izražavale na neki ratoboran, kontraverzan ili pak ekscentričan način.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM