Astrofon21

Devica / Vaga-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji sa podznakom,ascedentom (ASTRO)

Savršenstvo u harmoniji – to je cilj osoba koje su rođene u ovoj kombinaciji znaka i podznaka koja spaja intelektualnost i estetske težnje. Ipak, za njih još nisu okončane sve nevolje. Jer, čak ni u spoju sa Vagom ne nalaze se u svom elementu: sve ono što čini Devicu nalazi istinsku i oštru opoziciju, surovo odbijanje od strane Vage u njoj i obratno. Ova bića poseduju veliku osećajnost i često pokušavaju da razumom spoznaju svoje emocije. Imaju potrebu da se dopadnu i da osvoje ali njihov privatni život uvek ostaje pomalo u tajnosti…

– Spolja ste taktični ste i miroljubivi, šarmantni i nasmejani. U dubini duše nedostaje Vam poverenje u sebe. U svakoj stvari vidite i ono što je pozitivno i ono što je negativno, pa Vam je teško da zauzmete stav; stoga delujete neodlučno. Ova veza Devica – Vaga za Vas je dosta teška jer Vam je potrebno vreme da predbodite svoje komplekse iako znate da se dopadnete. Veoma ste osetljivi, pomalo nepoverljivi, treba Vam vremena pre nego što se upustite u neku vezu.

Kada je to već gotovo, tada je Vaša vernost pouzdana kao i Vaša iskrenost. Vi ste emotivni, pokazujete u mnogo slučajeva da su Vam emocije i raspoloženja intenzivni, ali u Vama postoji više zebnje nego što se to spolja vidi. Obično nezainteresovani, delujete kada Vas pokrenu sentimentalni ili estetski motivi. Zavodljivost, strpljenje, mera, simpatija, samokontrola, metodičnost, ravnoteža, sklad, želja za otvaranjem i voljno zatvaranje – sve su to odlike Vaše psihološke kombinacije Devica – Vaga. Ali suprotnost ovih dvaju znakova uočljiva je u svim sferama Vašeg života.

To je prouzrokovalo da Vaš unutrašnji život bude umotan u zaštitni omot, tako da kontrolišete svoje impulse i uveravate se u dobru zasnovanost svake radnje pre nego je se prihvatite. Takođe, može se uočiti i rascepljenost između optimizma i pesimizma, idealizma i realizma, između osećajnosti i preterane kritičnosti. Zbog toga možete biti prilično komplikovani u svakodnevnom ophođenju sa drugima, čime ćete, svakako, često nailaziti na nerazumevanje okoline.

Vi, ipak, vodite računa o tome šta će drugi reći (iako to možda ne pokazujete), i taj strah može inhibirati Vašu prirodnu kreativnost. Potajno ambiciozna, Vaša priroda često ne uspeva da zadovolji svoje prohteve, sprečena blokadama koje sama sebi stvara. Sigurno je, međutim, da je reč o jednoj blagoj prirodi, punoj razumevanja, tako da ostaje humana i otvorena u neophodnoj meri da bi ispoljila ono najbolje u sebi…

Sreća se za Vas krije u jednostavnim stvarima. Ako želite da je pronađete, trudite se da ne podležete iskušenju egocentričnosti, koje Vas povremeno zahvata. Ono što sami želite, što Vam se čini ispravno, ugodno i povoljno, za Vas kao da je jedino merilo vrednosti i očekujete da se i drugi ravnaju prema tom merilu. Zato bi trebalo da preispitate samu sebe i da pri tom budete što je moguće više objektivniji. To bi preispitivanje trebalo da rezultira i nečim od onoga čemu toliko težite i što uvek ne postižete: atmosferom bez kriza (ili bar retke krize) u privatnom životu…

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK