Devica / Strelac-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji sa podznakom,ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Veza ova dva Pokretna znaka je prilično kontradiktorna. Devica hoće sigurnost, mir, efikasnost i diskreciju. Strelac ima smisla za putovanja, avanturu i neprekidno je u pokretu. Ova kombinacija obično daje ličnost koja uspeva da izbegne „gvozdenoj logici“ koju nosi znak Device i tako prodre u istinsku suštinu života, ljudi i situacija. Strelac sa svoje strane nudi mogućnost da ovakva osoba otkrije filozofski i ideološki smisao života, što, podržano realizmom Device, doprinosi stvaranju snažne ličnosti, sposobne da se uzdigne iznad životnih nedaća i spozna najdublje istine…

Međutim, čak i ovde, mnogim ljudima, koji imaju ovakvu sintezu znaka i podznaka, u životu često „ne cvetaju ruže“. Ovakav karakter može sprečiti da određene najvažnije i prirodne potrebe ličnosti budu zaista proživljene ili u dovoljnoj meri podržane. U običnim okolnostima, ovakve osobe poštuju društvene konvencije i priznate moralne vrednosti – mogli bi da ih obeležimo kao modele konformizma. Privlače ih drugi, i vole da budu cenjene zbog svog poštenja, integriteta i razumnog ponašanja. Govore i deluju uglavnom kada su sigurne da su u pravu, što baš ne doprinosi nekoj spontanosti.

Poštene su i iskrene, darežljive i optimisti, ali veoma vezane za jedan ponekad prestrogi moralni kod časti. Njihov svakodnevni život obogaćen je miroljubivom i velikodušnom duhovnošću; umeju da neguju mistiku malih i velikih stvari, a da ih na to ne navodi želja za uklanjanjem prosečnosti svog materijalnog života. To su veoma čvrste osobe na koje se možete osloniti. Idealisti su i žele same sebe da prevaziđu, znaju da se bore za pravednu stvar, vole da uzmu slabe u svoju odbranu. Ovde filozofija svrgava razum: svet je prostran i to je dovoljan izazov da se potrude da ga osvoje.

– Vaša ključna reč je sloboda – sloboda misli, govora, akcije. Bezbrižni ste, prijateljski nastrojeni i optimista, verovatno ste u ranoj mladosti bili prilično nemirni, međutim, kako ste intuitivni i idealista, često Vas u kasnijim godinama zainteresuju kakvi duhovni horizonti i tada se skrasite. Vi ste nonšalantniji od obične Device, skloni životinjama, sportu i životu u prirodi. Prihvatate život filozofski i sa njegove vedre strane. Govorite otvoreno o tuđim greškama (malo više takta bi Vas daleko odvelo). Pazite da ne ometate druge i patite ako se osetite odbačenim. Ne zato što volite da se svidite već zato što se stalno pitate gde ste to pogrešili i onda ste time opsednuti sve dok ne nadjete razlog odbacivanja.

Istovremeno možete da budete i egoista ali i vrlo velikodušna i darežljiva osoba. Hrabri ste, pričljivi, lako se uzbudite, smejete se na način koji pleni pažnju, tako da ste zaista jedna od onih osoba kojoj se retko može dogoditi da ostanu neprimećene u gomili. Retko se dešava da menjate svoje ideale i da utičete na svoju okolinu rečju ili primerom. Idejama koje su u opticaju Vi dajete strogost svoje analize. Vi ste realizator koji ume da sprovede u delo ono što su drugi uopšteno zamislili, ali ste često skloni da radite u senci…

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €