DEVICA-Poslovni horoskop za 2021 godinu iz ugla vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Početkom godine ćete imati sjajnu priliku, da se oprobate u nekim novim aktivnostima ili da promenite svoj uobičajeni način poslovanja. Vaša sposobnost da izvršite dobru procenu prilikom izbora korisnih tema ili da organizujete svoju okolinu na uspešnu akciju pokazaće se kao izuzetna vrlina, naročito kada postoje sukobljena mišljenja ili interesi. Očekuju Vas posebna priznanja upravo zbog vaših pragmatičnih sposobnosti da realizujete skoro sve postavljene ciljeve, ali i osećaja za deljenjem zajedničkih vrednosti ili kolegijalnog duha koji posedujete. Obratite pažnju na mogućnost udruživanja ili ubrzanog napredovanja u periodu tokom januara i marta meseca. Važno je da ostanete otvorenog duha, jer usvajanjem novih saznanja uvećavate svoje mogućnosti za napredovanjem na poslovnoj i statusnoj lestvici. Na Vama je da dokažete svoje znanje i umenje u periodu od 20. aprila do 01. juna, zatim i od 15. oktobra do 07. decembra.
Astrološka prognoza za Devicu u 2021 godini je pozitivna. Device, koje rade u rukovodećem timu, mogu da očekuju napredak u karijeri. Device, koje su nezadovoljne svojim sadašnjim poslom imaće priliku, sasvim uspešno da ga promene. Ljudi kreativnih profesija će iskusiti inspiraciju i uspon. U 2021. godini, važno je da prestanete da požurujete stvari. Godišnji horoskop za Devicu 2021. pokazuje da ovakva vrsta nepažnje može da dovede do ozbiljnijih problema u karijeri i finansijama. Umesto toga, potrebno je vreme da proverite da li ste sve uradili kako treba. Ako postoje labave strane na poslu, mogu da izazovu profesionalne probleme, pa ih zato što pre učvrstite. Proveravajte dokumenta i to dva puta. Ne žurite u bilo koju vrstu dugoročnog rešenja ove godine, jer možete uleteti u nešto što će izazvati probleme u godinama koje dolaze. Poslujte preko advokata, računovođa i stručnjaka ove godine. Vaša karijera će beležiti stalan napredak od početka marta, ali ako pokušavate da ubrzate stvari, možda propustite još veće mogućnosti. 2021. ima mnogo nagrada za Devicu – zato vežbajte poverenje i sledite pravila.
Ukoliko pokažete spremnost na timski rad i pozitivan stav, pružiće vam se prilika za napredovanje u poslu. Pojedine kolege biće na vašoj strani što ćete vi umeti da cenite na obostrano zadovoljstvo.
Prihodi u godini Plavog Konja neće razočarati Devicu. Posebno dobar period za dobit je jesen i zima. Tokom čitave 2021. godine pokušavaćete da poboljšate i ojačate Vaše finansijsko stanje. Uticaj tranzitog Jupitera i Merkura pomoći će da ojačate finansijsko stanje, a naročito u pogledu nekretnina. Stalni prihodi omogućiće Vam mogućnost kupovine, a razmatraćete i podizanje kredita. Svetla budućnost direktno je povezana sa partnerstvom i može da vam omogući udoban život.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK