DEVICA-podznak,seksualnost i odnos prema seksu….(ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ako ste roðeni u podznaku Device, onda Vi i u seksu tražite savršenstvo. Zbog toga imate neprestano osećaj da niste dovoljno dobri, pa Vas treba uveravati da je sa Vama sve u redu jer ste Vi sami sebi najstrožiji kritičar. Prema partneru ste takoðe veoma kritični, nije Vas ni malo lako zadovoljiti, ali ste velikodušni i neprestano mu pružate šansu da bude bolji.

Pošto imate usaðen strah od nečistoće i infekcije ne odlučujete se olako na nedovoljno poznate partnere i možete se opustiti samo u seksu sa proverenim partnerom koji zadovoljava Vaše stroge higijenske kriterijume. Tuširanje pre i posle, a ponekad i za vreme seksa je obavezno.

Od perverzija u obzir dolazi malo mazohizma, a kod ženskih Devica i lezbijstvo. U seksu preferirate direktnost i ne volite mnogo iznenaðenja i eksperimentisanja. Trudite se da zadovoljite partnera jer samo tada možete primiriti svoju potrebu da ste savršeni. Ponekad u seksualnom činu ispoljavate i po neku fantaziju, ali je to samo ako Vas partner ohrabruje u tom pravcu. Sami ste previše stidljivi da se odlučite za tako nešto.

Najčešće inicijativu za seksualni odnos preuzima Vaš partner. Vi ste bolji sledbenik nego voða u krevetu. Nespretni ste u iskazivanju svojih osećanja, ali su ona uvek dublja nego što Vi umete da ih iskažete. S druge strane, previše ste realistični da bi Vas nečije laskanje impresioniralo.

Morate se pomiriti sa činjenicom da u seksu postoje uzbudljiviji partneri, ali je malo ko verniji od Vas. Zahvaljujući Vašoj sposobnosti da lako učite i savladavate razne veštine možete postati majstor u seksu, samo ako ste motivisani. U stanju ste da dugo vremena provedete bez seksa, a da Vaši kriterijumi pri tome ne popuste ni za milimetar. Najbolje se slažete sa osobama koje imaju sličan karakter kao i Vi. To važi u svakodnevnom životu, na poslu i u seksu. Meðu Devicama ima relativno dosta osoba koje žive same, bez partnera. Razlog je njihova stidljivost i veoma visoki kriterijumi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €