Devica-Mesečni horoskop za maj 2020.godine

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Device dočekuju maj pomalo nervozne ili neodlučne. Venera iz vašeg astrološkog polja karme je u lošem odnosu sa Saturnom, iz polja ljubavi oko 3. maja. Može vas staviti na test ljubavi i ohladiti vaše emocije. One strastvene Device mogu doneti odluku o raskidu ili pauzi sa partnerom.

U periodu od 10. do 14. maja mogli biste osetiti neku konfuziju. Brak ili veza biće na ispitu, a neki postupci jednog Bika, Škorpije ili Ribe učiniće da posumnjate u njega. Ipak ne očajavajte, od sredine meseca vaši problemi se rešavaju, a ljubavni odnosi stabilizuju. Posle 23. maja Venera vam donosi mnogo lepog druženja i izlazaka, a slobodnim Devicama ljubav sa prijateljem. Zauzetim Devicama brak ili veza dobija još jednu šansu za spas.

POSAO I FINANSIJE

Finansijska situacija za većinu Lavova popravlja se nakon 10. maja. Moguće je vraćanje nekog starog duga na koji ste zabovravili od jednog Strelca, Lava ili Blizanca. Prelazak Marsa u vaše astrološko polje posla, posle 17. maja, učiniće vas ambicioznijim, ali će vas dovesti u centar pažnje što vama izuzetno prija.

Uspeh i napredovanje, ali i stabilizacija neke turbulentne poslovne situacije se dešavaju sredinom meseca. Jedan slučajan susret oko 24. maja sa Vagom, Škorpijom ili Strelcem doneće vam super priliku za saradnju, ali i partnerstvo. Ukoliko se bavite poslom vezanim za trgovinu, umetnost ili radite nešto kreativno, očekuju vas uspešni projekti.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.