Astrofon21

DEVICA-Ljubavne veze,astrološki pokazatelji(astrologija)

Veza sa muškarcem u znaku Device – privlačnost jedne Device je u njegovom elegantnom, na neki način povučenom i jednostavnom izgledu. Čak i kada ga privuče neka žena, on neće otvoreno pokazati da je zainteresovan. Njegov pristup je suptilan i on želi da bude siguran u tu vezu, pre nego što pokaže svoja osećanja. Njegova glava vlada njegovim srcem. On je praktičan i neće otvoreno i javno pokazivati svoja osećanja. Ipak će biti partner kome je stalo i koji ume da razmazi svoju partnerku. On je potpuni perfekcionista i polako će birati svoju potencijalnu partnerku. On će biti veran, ali nemojte očekivati previše romantičnih reči i izjava ljubavi. Umesto toga, budite zahvalni za njegovu odanost, poštovanje i podršku.

Veza sa ženom u znaku Device – ona možda neće biti srce i duša žurke, ali ima nešto tako elegantno i atraktivno kod žene u znaku Device, što za muškarce predstavlja izazov da otkriju šta leži ispod svega toga. Ona nikada neće žuriti u ljubavnu vezu. Uprkos urođenoj skromnosti, njoj će biti potrebno dosta vremena da nađe muškarca koji će ispuniti visoke kriterijume koje ona traži od svog budućeg partnera. Svako ko ima navalentan pristup, preplašiće je i oterati. Strpljenje je jako važno ako se zabavljate sa ženom u znaku Device. Ona možda nikad neće biti žestoka ili jako emotivna u svojoj strasti. Ali, ona je romantična, samo joj je potrebno vreme da se opusti u vezi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK