Astrofon21

Devica je simbol služenja, obrazovanja, isceljiteljstva, discipline, pragmatičnosti, lekova, jezika, creva,…..

Mitologija: Zevs je kidnapovao i sakrio u podzemni svet Persefonu, Demetrinu ćerku. Naslućujući da je to Zevs uradio, Demetra, boginja useva zabrani prirodi i drveću da donosi plodove. Videvši da će ljudi umreti, Zevs vrati Persefonu majci, uz pravilo da pola godine boravi u Hadu, a pola na Olimpu. Kad god bi Persefona bila u Hadu, zemlja bi bila suva i neplodna.

Modalitet: Promenljiv

Element: Zemlja

Planeta vladar: Merkur/Hiron

Harmonično ispoljavanje: analitičan, logičan, precizan, miran, skroman, vredan, talentovan, vešt

Neharmonično ispoljavanje: cepidlaka, perfekcionista, zahtevan, voli da kritikuje, ponosan, rigidan.

Svake godine kada Sunce uđe u znak Device naša svrha postaje razumevanje sveta i drugih ljudi. Sa Suncem u Devici fokus je na konkretnim, praktičnim stvarima, obavljanju poslova koje niko drugi ne želi, preuzimanju odgovornosti i formiranju rutine. Fokus je na intelektualizaciji međuljudskih odnosa i pokušajima da bolje razumemo tuđe ponašanje, da više učinimo za druge da bismo tako učinili za sebe.

Sa ovom pozicijom, fokus je i na kritici i samokritici, jer sve mora biti idealno i realizovano po unapred osmišljenom planu. S tim u vezi, Devicama nije teško da utroše mnogo svog vremena da bi nekoga naučili kako bi trebalo da se ponaša (čitaj: da se ponaša prema njihovom planu i programu uz argument da je to najbolje za sve). Devica je promenljiv znak i ima stalnu potrebu za prilagođavanjem kako bi bila prihvaćena. Kao zemljani znak će se naravno prilagođavati samo onim stvarima i ljudima koji joj služe.

Sunce u Devici naglašava nesebično davanje i veru u snagu uma. Device u sebi imaju potrebu da veruju u viši cilj (što je osobina opozitnog znaka Riba), ali za razliku od Riba koje taj cilj mogu i ne moraju da ispune, Devica radi na tome da cilj konkretizuje. Ovaj znak najčešće bira profesije usmerene na negu, obrazovanje, kao i poslove koje imaju veze sa ekonomijom i računovodstvom.

Arhetip: Devica je arhetip rituala, zdravlja i navika. Ona je simbol služenja, obrazovanja, isceljiteljstva, discipline, pragmatičnosti, lekova, jezika, creva, ishrana, vitamina, prirode.

Polje sa znakom Device, položaj Merkura i Hirona govore o načinima sticanja veština, analizi i sklonosti kritikovanju, sumnji i nezadovoljstvu, ali i lečenju i duhovnom razvoju.

Senka Device je preterana ili nepotrebna žrtva, služenje drugima, kao i prebacivanja krivice i stvaranja griže savesti. Kroz suprotan znak, Ribe, treba da se uči saosećanju, veri i bezuslovnoj ljubavi bez prethodnog kritikovanja ili sumnje. Često propuste suštinu zbog detalja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK