Astrofon21

Devica / Jarac-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji sa podznakom,ascedentom (ASTRO)

Evo strpljivog čoveka – pauka, koji lagano plete savršenu geometrijsku mrežu svog života. Ova kombinacija rađa veoma precizno nastrojen karakter, svestan svojih vrednosti, ali i svojih granica. Traganje, kao sredstvo neprestanog usavršavanja svojeg Ja, ključna je tačka njegove egzistencije: kritički je usmereno, ali i veoma konstruktivno traganje. Ne plaši se dužnosti koje zahtevaju revnost, sabranost i samopregor; nepokolebljivo ide svojim putem, nepoverljiv prema čulima, pazeći da ne podlegne čudnim iskušenjima koje ga saleću. Devica – Jarac ume da ostane trezvena i da vodi računa o uticaju iluzija i stvarnosti.

Kombinacija ova dva Zemljana znaka oblikuje prirodu u kojoj pre svega preovlađuje egocentričnost, i smisao za praktično. Te dve Zemlje, jedna predjesenja, druga zimska daju pomalo suvoparnu i zatvorenu prirodu. Komplementarnost ova dva znaka Zemlje, jednog Kardinalnog, drugog Promenljivog, obično rađa jednu pozitivnu, praktičnu, sređenu prirodu, zanesenu stabilnošću.

Ovo su čudne osobe koje nam se čine nepodnošljivim sve dok ih ne upoznamo, i družeći se sa njima i posmatrajući ih van njihove spoljašnjosti najzad otkrivamo da su u mnogo čemu izuzetne. Radi se o efikasnim, inteligentnim ljudima koji se ne otkrivaju celom svetu. Kako ne dozvoljavaju pristup, treba ga znati zaslužiti i sresti ih na povoljnom terenu, što za sobom povlači dodatnu teškoću, budući da izbegavaju pojavljivanje u javnosti i preziru snobovske manire.

Na poslu i pri stvaranju su genijalni organizatori, i zahtevaju red i metodičnost; dejstvuju strogo i nepopustljivo postižući izvanredne rezultate. Ipak, iako solidna osnova ovih ličnosti utiče na okolinu svojim snažnim magnetizmom, one ne uspevaju da održe prisne odnose sa drugima zbog nesposobnosti da shvate ona mala i velika „zašto“ u životu, koja su drugima smernice na putu progresa, dok za ove ličnosti predstavljaju čak ozbiljne blokade. Sklone su da se gube u detaljima, da „popuju“ i drže pridike, ali na nama je da im se odupremo. Uostalom, ima li ikoga da je bez mana?…

– Imate hladnu inteligenciju, preciznu, lucidnu. Kod Vas nema mesta za iluzije. Vi ste biće koje živi u jednom ozbiljnom svetu gde lakoća nema svoje mesto. Orijentisani ste na uspeh, autoritet, savesnost i osećate potrebu da se osvedočite u konkretne rezultate svojih napora – važno Vam je da postignete uspeh na materijalnom planu i da se dokažete. Teško pokazujete svoja osećanja – imate neutoljivu, gotovo detinjastu potrebu za emocijama, ali takođe i stalni strah da to neko ne zloupotrebi.

Često shvatate da ste neshvaćeni jer zapravo sakrivate sopstvenu žeđ za pažnjom i nežnošću. Drugi Vas vide kao nekoga ko je dalek, ko je visoko od svih. Uroniti u Vašu intimnost zahtevalo bi mnogo truda, potrebna je veoma srdačna priroda da razbije taj led. Vaša prevelika introvertnost može da učini da sreću upoznate dosta kasno a želja za zaštitom koju tražite može dosta da Vam naudi. Oslobodite se malo i pokažite da i Vi umete da se radujete životu…

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK