Devica i Vaga-Slaganje znakova i uporedni ljubavni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Devica i Vaga u horoskopu? Vaga je sve što bi Devica tajno želela da bude: dražesna, romantična, žustra, bezobzirna i popularna.

Kada Vaga ispolji svoj šarm, Devica se topi u romantičnim osećanjima, ne realizujući da uvek pada na iste štosove partnera.

Ovo dvoje mogu napraviti predivan zajednicki život, samo ako to stvarno žele, čak i ako se na početku nađe par kamenčića – spotičnica. Jednu stvar Vaga ne može da podnese, a to je kritika, a Devica je šampion u kritikovanju! Devica pridaje veliku važnost svakom detalju, dok Vaga o detaljima baš i ne vodi toliko računa.

Konflikt interesa će se brzo ukazati na putu, čim prođu prve zaljubljeničke čarolije. Devica mora naučiti da prihvata povremene neopasne ispade Vage da sve iluzije ljubavi ne bi pale u vodu. Devica je podanik svog intelekta, dok Vagom upravljaju osećanja i duboke emocije.

Vaga će verovatno nazvati Devicu sitničarem zbog njenog insistiranja na vernost u vezi, a Devica, koja ne priznaje logiku flerta sa strane, uporno će insistirati na mirnom zajedničkom životu bez iznenađenja i ometanja takve vrste.

Kao zemljani horoskopski znak i podanik Merkura. Devica je više koncentrisana na praktične stvari u životu, pomoću kojih razume i komunicira sa okolinom.

Vaga je podanik Venere i vazdušni horoskopski znak, što je čini više zainteresovanom za socijalnu dinamiku i međuljudske odnose.

Oboje imaju pregršt ideja, ali ih na sasvim različite načine izražavaju. Vaga razume diplomatiju i kompromise, što je čini perfektnim poslovnim vođom ako je u timu sa Devicom. Pokazuje veliko interesovanje za mir i harmoniju i u tome se obično jako dobro poklapa i slaže sa perfekcionistički nastrojenom Devicom. Partner u znaku Device je mnogo otvoreniji i direktniji od Vege u seksualnim odnosima, pa ga lako mogu iznervirati metode partnera u znaku Vage, jer Vaga počinje igru zavođenja mnogo pre nego što napravi prvi korak u seksualnom smeru.

Posto je Devica promenljiv znak Zodijaka, a Vaga kardinalni – partner u znaku Vage će želeti da zauzme mesto predvodnika ove zajednice. Problem u tome je što mnoge Vage često nisu sposobne da odlučno donesu neku odluku. Sem toga, Vaga može biti i malo previše površna i čak i plitka za Devicina shvatanja, jer Vaga voli da troši novac, provodi puno vremena u društvu i na zabavama i bude u centru pažnje. U svakom slucaju, Devica treba napraviti pro-&-kontra-listu (Vaga obožava takve liste!) i pomogne Vagi u donošenju odluka baziranih na promišljenim analizama. Naravno, to će biti Devicine odluke, ali Vaga će ipak želeti da ih nazove svojim.

Ovo ne bi trebalo da predstavlja problem, jer većina Vaga na svojoj astrološkoj mapi imaju barem po jednu planetu u znaku Device i većina Devica barem po jednu planetu u znaku Vage – dakle ovo dvoje će naći dosta zajedničkih tačaka u kojima će se složiti. Kada Vaga shvati da se njeni ciljevi podudaraju sa ciljevima Device, zajednički život će krenuti mirnijim i stabilnijim tokom. Ova kombinacija dobro funkcioniše u krugu familije, prijateljstva, pa čak i kada se radi o poslovnim odnosima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK