Astrofon21

Devica i Ribe-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Kako se slažu Devica i Ribe u horoskopu?

Devica i Ribe često dokazuju da se protivnosti privlače. Jako je uobičajeno da Devica u životu osnuje makar jednu značajnu vezu sa krotkom Ribom, radilo se o članu porodice, bliskom prijatelju, poslovnom partneru ili ljubavniku. Devica je praktičar, a Riba je sanjar… Devica je sklona da u bračnu luku uplovi kasno u životu, dok je Riba poznata po stupanju u brak rano i čak često!

Devica naginje ka perfekcionizmu, dok Riba često previdi neke detalje. Ipak, oboje su zainteresovani za metodu kako poboljšati svet i u stanju su da dobro funkcionišu kao tim, što ovu kombinaciju pravi vrednu pokušaja. U Zodijaku se Devica i Ribe nalaze na 180 stepeni jedno preko puta drugog. Ovakvi susedi ipak često nađu međusobne kompatibilnosti iako su astrološki totalno različiti. Možda baš zato što kontrast budi interes, a kontrast između Device i Ribe je jako naglašen.

U dužim vezama, Devici će biti potrebno puno strpljenja i razumevanja za turobnu i sentimentalnu prirodu Ribe. Pošto oboje pripadaju promenljivim horoskopskim znacima, njihova motivacija da komuniciraju bi im trebala pomoći da razumeju jedan drugoga. Ako nauče da prepoznaju raspoloženja jedno drugoga i na njih pozitivno reaguju, zajedno mogu dostići najvišlje potencijale! Magnetna privlačnost između ovo dvoje ne može biti pobijena.

Za Devicu je ljubav sigurnost i mentalna kompatibilnost, dok viđeno očima Ribe, ljubav je dalekosežna i sveobuhvatna emocija. Sentimentalna i „u ljubav zaljubljena“ Riba je veoma intrigantna i ume biti jako fascinirana Devicinim analitičkim tezama. Devica i Riba imaju dosta toga da pruže jedno drugome i jači su kao tim nego kao individue, ali moraju naučiti da prihvataju i respektuju njihove prirodne razlikosti, da bi u zajedničkom životu napravili progres.

Zodijački antagonisti često nauče dosta o sebi posmatrajući partnera sa druge strane horoskopskog kruga. Devica će imati šansu da većinu odluka donosi sama i Riba će ih krotko pratiti dok god ne otkrije neku grešku. Ako se desi da Devica napravi grešku u proceni, Riba može postati isto tako kritična kao što je to inače tipično za Devicu.

Riba ima problem sa novcem, koji joj obično klizi kroz prste kao pesak, zato bi se Devica trebala pozabaviti finansijskim stvarima u zajedničkom životu. Pošto je Devica zemljani a Riba vodeni horoskopski znak, u stanju su zajedno stvoriti jako plodnu uniju ako zajedničku vezu dobro uravnoteže. Devica će u vezu doneti stabilnost i osećajnost koje su Ribi potrebne, a Riba će zauzvrat doneti radost i značenje u Devicin život.

Sa obostranim kompatibilnim planetarnim pozicijama i aspektima, ovo može biti dugotrajna i jako uspešna veza i izvor obostranog spiritualnog napredovanja. Ali, Riba i Devica nisu preporučljiva kombinacija za poslovne odnose, jer Riba poseduje takav način rešavanja problema koji ne dozvoljava predhodne dogovore i komunikaciju sa partnerom, što se Devici nikako nebi svidelo, a ni za poslovne aspekte nikako nebi bilo povoljno.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK