Astrofon21

Devica i Ovan-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Kada se Ovan i Devica sretnu, strast je u vazduhu – oboje su fascinirani misterioznom kreaturom ispred sebe. Devicina oštrina zapažanja i sakrivene dubine biće od strane Ovna smatrane atrakcijom. Devica je misaona osoba koja postupa više promišljeno nego intuitivno, dok je Ovan osvajač pun akcije koji ne voli trošiti previše vremena na jednom mestu, dok čitavi svetovi čekaju da budu otkriveni i istraženi.

Ako Ovan i Devica razviju zajedničke hobije i navike, imaće dobru gredu za izgradnju zajednice, dok bez takvih zajedničkih aktivnosti, veza teži da postane nesnosna za oboje. Veza se do te mere može pogoršati da, umesto da se međusobno saslušaju, bezuslovno odbijaju i ponižavaju partnerove ideje za poboljšanje veze.

Ako na vreme ne prepoznaju svoju težnju inatu i ne rade na njenom suzbijanju, ova veza neće imati šanse za uspeh. Devica voli higijenu i pedanteriju, pa Ovan mora uložiti puno energije i pažnje u domaćinske poslove. Nemarnost i do pola urađeni poslovi izazvaće Devicu da upotrebi svoj oštar kritičarski jezik i tada se svašta može dogoditi, jer Ovan ne podnosi kritiku baš najbolje.

Devicina ponižavanja i obeshrabrenja mogu Ovna dovesti do ludosti! Svaki Ovan koji misli da može jednostavno ignorisati Devicine zakone kućne higijene, neka se dobro pripremi na Devicine verbalne napade. Devica ne voli da u svojim poslovima bude nadzirana i proveravana, ali to ne znači da svoj posao ne obavlja savesno i korektno. Isto tako, Devica neće uživati u konstantnoj drami koju vatreni znak zna da napravi. Analiziraće svaki rizik koji Ovan tako olako prihvata, ali neće reagovati mirno u slučaju materijalnog ili finansiskog gubitka zbog Ovnove olake odluke na rizičnu pustolovinu.

Devica je seksualno više nego spremna da zadovolji Ovna, ispunjavajući mu svaku želju i prihvatajući svaku njegovu ideju, ali Ovan bi želeo da poneka želja ili ideja dođe od Device, i u nedostatku toga teži da postane seksualno neveran… Ovan, koji inače voli da šefuje, neće mirno podnositi Devicine kritike, čak i ako su dobronamerne, jer one ga koče i osporavaju u njegovim životnim otkrićima i bacaju ga u depresiju.

Ako su zvezdani aspekti u harmoniji, zajednica između Ovna i Device bi mogla da funkcioniše, mada bi se oboje morali potruditi i koncentrisati na uspeh. Poslovni odnosi između Ovna i Device imaju lepe šanse za uspeh, sa ulogom Devicine logike koja konstantno kalkuliše najbolje poslovne poteze i Ovnove volje na težak rad. Ovan će rado sarađivati dok god mu se pusti na volju da upravlja svojim dogovorenim odgovornostima. Najbolji aspekt veze Ovan – Devica je njihova timska efektivnost – kako u poslovnim, tako i u privatnim odnosima.

Metaforalno kao i literalno, Ovan dobija pažnju i respekt za obavljanje teških poslova, dok Devica radi iza kulisa, balansira knjigovodjstvo i brine se o ostalim važnim detaljima za koje Ovan nije zainteresovan.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM