DA LI VAS ČEKA LJUBAV: Odgovor se krije u špilu karata!Metod predviđanja bliske budućnosti!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Pored toga što su klasične karte namenjene za mnoge igre ili mađioničarske trikove, možete proveriti i koliko tačno predskazuju budućnost. Svaka karta ima svoje značenje. A izdvajamo jedan metod predviđanja bliske budućnosti.

Ova tehnika otrkiva da li će zainteresovana osoba imati sreće u ljubavi u sledećem mesecu. Koristi se špil od 52 karte. Osoba treba da promeša karte i da ih tumaču koji ih preseca i deli u sedam redova u obliku trougla. Prvi red sastoji se samo od jedne karte, drugi od dve i tako dalje…

Uzmite gornju kartu trougla i desnu kartu iz preostalih redova – ukupno sedam karata – i podelite ih po boji. Vidite koja boja ima najveću vrednost i onda je protumačite na sledeći način:

Herc – sledećih četiri ili pet sedmica imaćete buran ljubavni život. Nastojte da izbegavate krize i prekide i pokušajte da se malo opustite uz partnera. Ovo bi mogao da bude srećan period koji bi mogao da ostavi dugotrajan pečat na vaš zivot.

Karo – moguće je da vaš ljubavni život bude ispunjeniji nego ranije, ali isto tako i rastrzan svađama i neslaganjima. Nastojte da ne padate u vatru i da zadržite mir.

Pik – u vazduhu lebdi romansa, ali će veći deo perioda i ostati samo u vazduhu. Izgledaće da sve ide kako treba, a ona će se sve naglo preokrenuti i neće se završiti onako kako ste želeli. U ovom mesecu ne treba ozbiljno da shvatate ljubav.

Tref – u ovom mesecu uopšte ne treba da mislite o ljubavi. Sva vaša sreća u narednom periodu biće koncentrisana na finansije.

Ponekad nijedna boja neće biti dominantna i onda će biti ili dvostruki ili trostruki spoj. Drugim rečima, među sedam karata nalaziće se ili tri karte dve različite boje, ili dve karte sa tri različite boje.

U takvim slučajevima pokupite sve karte koje su preostale u trouglu, promešajte ih i otkrijte gornju kartu. Ako njena boja odgovara jednoj od dve ili tri boje koje ste spojili, onda uzmite tu boju kao dominantnu. Ako ne odgovara, uzmite je i stavite među karte koje ste prvo izabrali iz trougla. Ponovo promešajte i ponovo podelite gornju kartu, nastavljajući ovaj proces sve dok ta karta ne bude ona koja će prekinuti spoj.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD