Astrofon21

Da li ste znali da planete komponuju Kosmičku simfoniju zvanu život?

Da li ste znali da planete komponuju Kosmičku simfoniju zvanu život? Svaka od njih ima svoj jedinstven ton ili zvuk kojim nam se obraća. Udružene pevaju, sviraju i uobličuju Pesmu stvaranja kreirajući sve što postoji; od najsitnijeg zrnca peska do najkompleksnije životne forme poput čoveka.

Svaka od planeta ima jedinstvenu frekvenciju i vibraciju. Pošto se planete nalaze u suptilnijim sferama, njihove vibracije nisu dostupne uobičajenim čulima ljudi. Ipak, one su našle način kako da komuniciraju sa nama, pošto je njihov uticaj daleko sveobuhvatniji nego što su ljudi u stanju i da zamisle. Na ovoj zemaljskoj ravni one sa nama komuniciraju kroz muziku, i to preko oktava.

Uzmimo na primer ton G. Njegovim dupliranjem od početnih 49Hz postepeno ćemo doći do 98HZ, 196Hz, 392Hz i tako dalje. Nastavljajući sa dupliranjem, preći ćemo slušni opseg i doći do jedne zanimljivosti. Kada vibraciju prevedemo u talasnu dužinu, dobijamo jednu toplu narandžasto-crvenu boju. Ova boja/frekvencija ima više značenja.

Ove vruće boje odgovaraju dvema vatrenim planetama, Suncu i Marsu, koje svojom vatrenom prirodom podstiču život i stvaranje. Takođe, crveno-narandžasta je boja koja se od davnina koristi kod mnogih monaških redova istočnih tradicija, poput budističkih i hinduističkih. Svaka boja takođe predstavlja temperament kod čoveka, a ove dve boje daju dinamičan, snažan i vatren karakter.

Posmatrano fiziološki, ovaj ton podstiče tonus svih mišića, stimuliše produkciju polnih ćelija i deluje stimulativno na rast i razvoj uopšte. Jedna od oktave tona G isto tako predstavlja osnovu za DNK! Nošenje crveno-narandžaste boje pozitivo utiče na DNK na taj način što ga dinamizira, odnosno pozitivno utiče na vibracije ovih molekula podižući nivo energije u telu.

Ako se meditira na ove boje, smanjuje se umor, podiže se energetska frekvencija tela i osoba se podstiče na aktivnost. Ako neko ima manjak energije, stalno je umoran i slično treba da nosi odeću u ovoj boji ili da meditira na crvene i narandžaste geometrijske oblike.

Uzmimo za primer još jedan ton, tačnije oktave tona F. Ako vibracije ovog tona pretvorimo u vidljivu talasnu dužinu, dobićemo zapravo dve talasne dužine, jednu na granici crvenog i infracrvenog, a drugu na granici ljubičastog i ultraljubičastog spektra. Ova dva spektra predstavljaju granicu ljudskog vida.

Ove dve talasne dužine imaju više uticaj na metafizičku prirodu nego na fiziološko-medicinsku strukturu ljudskog tela. Ove dve oktave pomažu kod brojnih vidova nervnog rastrojstva, kao i kod ektremno promenljivog raspoloženja kada se iz stanja optimizma ide u stanje depresije. Ovi tonovi pozitivno utiču na psihu budući da imaju duboko opuštajuću frekvenciju. Ova dva opsega odgovaraju severnom i južnom Mesečevom čvoru, Rahuu i Ketuu.

Zato kada sledeći put čujete neki zvuk ili vidite određenu boju, zapitajte se koja bi to planeta mogla biti. Ako imate afinitet prema određenoj boji ili nijansi neke boje, to nije slučajnost. Vrlo je verovatno da ste preko te boje, frekvencije, povezani sa određenim kompozitorom ili sa kompozitorima Univerzuma koji vam se na taj način obraćaju.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK