Astrofon21

Crvena boja je poznata kao boja ‘života’ i može simbolizovati hrabrost, strast i emocionalne odnose-Uticaj boja u feng shui-u

Crvena boja predstavlja energiju Vatre prema feng shuiu. Vatra je uvek bila simbol božanske energije, a može biti i destruktivna i kreativna. Crvena predstavlja energiju Sunca i života. Uravnoteženi feng shui vatrenih elemenata u domu će doneti radost, uzbuđenje i jaču seksualnu želju. Prema feng shuiu, energija crvene boje donosi strast, uzbuđenja i slavlja. Crvena je boja sreće u Kini, u Indiji to je boja sreće u braku, a simbolično je boja ljubavi, romantike, hrabrosti i strasti na Zapadu. S’ obzirom da spada u element Vatre, crvena je odlična za korišćenje u Južnom području doma.
Crvena boja je poznata kao boja ‘života’ i može simbolizovati hrabrost, strast i emocionalne odnose. S’ obzirom da je boja ‘života’, crvena označava snagu i vitalnost, naše najdublje ljudske emocije. Ona povećava entuzijazam, podstiče poverenje i delovanje, pruža osećaj zaštite od straha i anksioznosti. Crvena boja predstavlja korensku čakru i karmičku snagu. Korenska ili bazna čakra nas povezuje sa univerzalnom energijom. Crvena boja se odnosi na planetu Mars, element Vatre, smer juga i horoskopski znak ovna. Crvena boja ima duboku emocionalnu i duhovnu konotaciju. Ova boja predstavlja energiju, delovanje, impulsivnost, strast, ambicije, moć, seksualnost, pojačava vitalnost, inspiraciju i podstiče motivaciju. Crvena je takođe karakteristična za potisnutu agresiju, napetost i fizičku snagu. Povezana je sa našom seksualnom energijom, odnosi se na senzaciju užitka i donosi fizička uzbuđenja. Kroz ljudsku istoriju, crvena boja je imala veliki značaj i uticaj na fizička, emocionalna i duhovna uverenja. U kineskoj kulturi, boje se podudaraju sa pet osnovnih smerova i elemenata i četiri godišnja doba. Crvena je povezana sa vatrom, smerom juga i letom. Takođe je povezana sa srećom u Kini. Nošenje crvene boje označava nekoga ko je vitalan i energičan. Crvena boja predstavlja lepotu u mnogim kulturama i tradicijama. U Indiji, crvena oznaka na čelu donosi sreću. U hinduizmu ona simbolizuje život, radost, energiju i kreativnost. Crvene amajlije su nošene u mnogim kulturama da bi produžile život. Ova boja podstiče vitalnu životnu moć i ohrabruje u postizanju uspešnih rezultata. Osobe kojima je ova boja omiljena su često vrlo strastvene i motivisane u postizanju svojih ciljeva i želja.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK