Astrofon21

CRNA MAGIJA: Proverite da li ste pod njenim uticajem!Prepoznaj crnu magiju!

Da biste prepoznali crnu magiju neophodno je znati kako se ona nanosi, kao i kakvi je simptomi prate. Pre svega, magijsko delovanje utiče na dušu čoveka, pa ona “oboleva“, strada i pati.

Osoba pod uticajem crne magije ne može gledati drugim ljudima izravno u oči, štaviše, teško podnosi i vlastiti izgled u ogledalu. Lice takve osobe je i pri jakom svetlu nekako tamnosivo. Pogled joj je silno „zamagljen“ i mutan, a oči neprestano „beže“. Osim toga, može joj se pojaviti i crvenilo u zenicama.

Često ima utisak da joj neko stoji iza leđa, panično se boji znojenja šaka, pa čak i samog mirisa znoja. Bezrazložno se plaši domaćih životinja, zatvorenog i mračnog prostora, poput lifta, vožnje u tunelu, vožnje preko mosta i slično. Proganja je strah od pada sa visine, utapanja u vodi, itd… Prilikom boravka u nekom prostoru oseća se vrlo neugodno, premda ne pronalazi valjane razloge za tako nešto. Dakle, danonoćno je može proganjati strah i izazvati njenu nesigurnost, zabrinutost, plačljivost i tugu (češće je to slučaj kod žena). Bezrazložni nastupi jeze i drhtavice samo pogoršavaju stanje u kom se nalazi. Ponekad pati od vrtoglavice, nesvestice ili nesanice, a može se dogoditi i obrnuti slučaj pa je stalno i bezrazložno pospana.

Ni noću nema mira, jer sanja košmare, groblja ili pokojnike. Zbog svega toga iz dana u dan gubi snagu, neraspoložena je, „pritiska“ je ogroman bol u duši, pa razmišlja kako je neko ugnjetava, nema volje ni da ustane, a kamoli da radi.

Njoj ništa ne ide onako kako bi trebalo, pa joj bukvalno sve ispada iz ruku, večito kasni, ni u čemu ne uspeva, a uz to nije u stanju da organizuje vlastiti život. Ona, jednostavno, ne ume da se nađe u pravo vreme na pravom mestu. Stalno nekuda žuri, pokušava da govori brzo, neočekivano menja temu razgovora, kojem, po pravilu, nedostaje logike.

Vrlo se teško koncentriše, pa neretko ne pamti ono što je kazala samo minut ranije. Čak i kada je sasvim mirna – ne možete se oteti utisku da će u svakom trenu skočiti i pobeći. Provlači se amo-tamo po reci života, kao da pliva protiv struje i vrtloga, uverena da se kreće u ispravnom smeru, iako sve vreme izgleda kao da se nalazi barem pola sata ispred sebe, u budućnosti.

Oseća dugotrajnu slabost i nemoć u rukama, mada ne radi teške poslove ili stiče utisak kako ima ‘olovo’ u nogama, što joj otežava kretanje, pa se brzo umara, čak i u laganoj i kratkoj šetnji ili prilikom penjanja stepenicama. S vremena na vreme nosi se mišlju da bi najradije napustila sve, otišla negde bez traga, a u najgorem slučaju spopada je misao kako je život besmislen i da je jedini izlaz u samoubistvu.

Naravno, magijsko delovanje može da izazove kod čoveka i sasvim drugačije simptome, poput pojave i proganjanja, odnosno opčinjenosti različitim fiks idejama, zatim vršenje nekih nerazumnih postupaka, česta i snažna razdražljivost, agresivnost i bes. U krajnje nepovoljnim okolnostima – prilikom molitve, pogleda na svete slike i predmete ili tokom obreda u crkvi – žrtvi crne magije padaju na pamet bogohulne, odvratne i grešne misli.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK