Astrofon21

Crna boja se odnosi na element Zemlje-Uticaj boja u feng shui-u

Crna boja je simbol misterije i sofisticiranosti, ona poseduje energiju snage i zaštite. Ova boja pripada elementu vode. Iako ona može preneti osećaj težine, ako se koristi u velikim razmerima, crna boja je neophodna u feng shuiu za uzemljenje elemenata. Najbolji pravci za crnu boju su severni (voda), istočni (drvo) i jugoistočni (drvo). Ovu boju treba izbegavati u južnom (vatra) području. S’ obzirom da je crna boja stabilnosti, ona može biti snažan feng shui lek za korišćenje u severnom području vašeg prostora za privlačenje uspešne karijere.
Crna boja se odnosi na element Zemlje. U kineskoj kulturi, crna boja je povezana sa vodom, zimom i severom. Indijanci veruju da je crna boja dobra, jer je to boja tla, koja daje život. Ova boja simbolizuje nesvesno, nepoznato, skrivene stvari i misterije. Ona takođe predstavlja nerešene ili uskraćene ambicije. Osobe koje imaju averziju prema crnoj boji obično imaju strah od nepoznatog. Osobe koje vole da nose crnu boju su odlučne, disciplinovane i samouverene. U terapiji sa bojama, crna boja pomaže u snižavanju krvnog pritiska. Crna boja u snu predstavlja završetak određenih faza u našem životu, a takođe može ukazivati na skrivene želje.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK