Astrofon21

Choisnard Paul-Pokretač je novog talasa u francuskoj astrologiji!

Choisnard Paul (13.02.1867. 23:00 GMT, Tour, Francuska) je bio francuski astrolog (1867-1930). Napisao je veliki broj dela, najpre pod pseudonimom Paul Flambard, a zatim i pod svojim pravim imenom. Politehničar, matematičar, reformisao je postupke računanja položaja planeta tako da su oni postali teorijski tačniji.

Osnivač je naučne struke koja astrologiju želi da zasnuje na statistici. Dugujemo mu puno inovacija medju kojima je i upotreba zodijačkog grafikona. Njegova glavna dela su: Govor zvazda, Statistička metoda, Dokazi o uticaju zvezda, Lanac Harmonija i Tabele položaja planeta (efemeride).
Choisnard Paul je slavno ime francuske astrologije. Njegovo početno životno opredeljenje bilo je sasvim suprotno od onoga što mu je donelo tako veliku slavu. Školovao se na Politehničkoj školi u Parizu i neko vreme je radio u vojsci, stekavši čin artiljerijskog majora. Uskoro počinje da iskazuje veliko interesovanje za astrologiju, a kako ne bi imao problema sa svojim poslom počinje da se bavi astrologijom i piše pod pseudonimom Paul Flambart. Pokretač je novog talasa u francuskoj astrologiji, koji se bazirao na vekom istraživačkom radu, statističkim i naučnim dokazima. Za to su ga inspirisali radovi Gaurikusa (Luca Gaurico-Gauricus): “Tractatus astrologicus” i Džona Gauda (John Goad): “Astro – meteorologica”.
“Za one astrologe koji su protivnici naučno zasnovane astrologije, astrologija predstavlja primenu prenesenih, a često vrlo nejasno potkrepljenih znanja koja potiču iz antičkih tekstova; to oni nazivaju tradicionalnom astrologijom i primenjuju nasleđena znanja bez odsustva želje da promene naznačene tvrdnje.”

Paul je svakako pionir empirijske astrologije savremenog doba. On je inspirisao Ersta Krafta, a kasnije i Mišela Goklena da krenu u svoju veliku statističku avanturu oko prikupljanja za astrologiju važnih dokaza.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM