Astrofon21

CERES/Skrivena lica boginja-asteroida

Ceres poznata i kao Demetra, najveći je od glavnih asteroida koji se koriste u astrologji. Predstavlja brigu, vaspitanje i odgajanje, veoma slično kao kod Meseca, mada Mesec pre ima ulogu odgajanja beba i male dece, dok se kod Ceresa to više odnosi na stariju decu i brigu o odraslim osobama. Ona je Majka Zemlja. Ona nam govori i o našem odnosu prema našim roditeljima i deci, vezi između majke i deteta. Predstavnik je dečje ljubavi. Takođe predstavlja patnju koja dolazi zbog zavisnosti i odvajanje. Povezana je i sa drugim stvarima kao što su samopoštovanje, plodnost i ciklusi u prirodi.
Tamo gde se nalazi Ceres u natalnoj karti tamo ćete obezbediti udobnost i bezuslovnu ljubav, kao i tamo gde se vaše potrebe za to nalaze. U tranzitu, pokazuje sadašnje potrebe za ove stvari.
Ključne reči i čime vlada
Briga, deca, deljenje, dijeta, gajenje, hrana, hranjenje, ljubav, majka, odvajanje, plodnost, poremećaji ishrane, privrženost, rađanje, rasplođavanje, rast, samopoštovanje, samovrednovanje, tuga, uteha, vaspitanje, zavisnost, biljke, hortikultura, hrana, obrađivanje zemlje, poljoprivreda, semena, trave, uzgajanje, vrtlarenje, žetva, žitarice

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM