Astrofon21

Carica Okrenuta-Tarot karta za 22.maj

I kada je okrenuta, Carica predstavlja žensku moć i ženske energije. One su suptilne, misteriozne, plodne i seksualne. Kada se carica pojavi okrenuta u vašem čitanu može da označava to da previše naglašavate svoje muške energije, i da imate potrebu da posvetite pažnju svojoj ženskoj strani. Svi imamo i žensku i mušku energiju unutar sebe.

Opšte
Imate pogrešnu ideju usađenu duboko u sebi kako niste privlačni. Ukoliko se ovako osećate, razmislite ponovo. Imate mnogo toga da ponudite na svakom nivou – cenite sebe. Okrenuta carica predlaže da ostvarite kontakt sa ljubavlju i srećom koju nosite u sebi. Meditirajte.

Posao
Kada se ova karta pojavi okrenuta u pogledu posla, označava to da je vaš posao dobro cenjen i prihvaćen, ali da vi toga niste svesni. Morate da shvatite da vam ljudi u vašem okruženju veruju kao i vašem radu. Vratite im uslugu.

Ljubav
Kada je carica okrenuta u pogledu ljubavi, iznenada vas traži nekoliko ljubavi. Ukoliko ste u posvećenoj vezi, iako okrenuta ova karta savetuje da poslušate svoju intuiciju vezanu za vaš odnos. Ponovo, poruka carice jeste da verujete vašoj intuiciji i instinktima, i da pratite svoje srce. Ukoliko to ne učinite, jednog dana ćete zažaliti.

Finansije
Nekada u životu ne morate da razumete kako stvari funkcionišu, samo ih morate razumeti. Ovo je jedno od tih vremena. Kada se ova karta pojavi okrenuta u pogledu finansija, trebalo bi da obratite pažnju na vaše shvatanje prosperiteta. Verujte univerzumu i dopusitite mu da zadovolji vaše potrebe. Univerzum je bogat. Uradite svoj deo. to je sve.

Zdravlje
U pogledu zdravlja, okrenuta carica označava kako vaša podsvest ima poruke koje ne čujete. Osamostalite se i slušajte. Nekada informacije vezane za zdravlje mogu doći do vas na bizarne načine, na primer, komšija započne razgovor sa vama o nekome ko je bio ‘alergičan na kečap ali ga je mnogo voleo’. Potražite znakove unutar i van sebe kako bi poboljšali svoje zdravlje.

Duhovnost
Kada se carica pojavljuje okrenuta u pogledu duhovnosti, označava ženu koja ima mnogo toga da vam ponudi. Obratite pažnju šta ta žena ima da vam kaže o duhovnosti. Potražite ženske autore ukoliko tražite inspiraciju. Ženska energija će vam doneti korist bez obzira na vaš pol.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK