Car okrenut -Tarot karta za 20.maj

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Car okrenut može da nam kaže da mi dajemo srcu više poverenja nego što nam govori naš um i logika. Generalno, to nije loša stvar; ali idealno bi bilo da balansiramo oboje. Iskoristi svoj um i svoje srce, ova obrnuta karta nam govori. Možda ćete sada biti lako ometeni i teško ćete održati koncentraciju i fokus. Ipak, prikaz obrnutog cara ukazuje da su koncentracija i fokus sada vitalni.

Opšte
Kada se pojavi ova karta okrenuta, stariji čovek, koji će verovatno biti tamnokosi, možda vas sada tretira na pogrešan način. Pokušajte da pogledate izvan njegovog eksterijera i razmislite šta je to što vam on može ponuditi, a koji može biti od koristi. Nemojte se previše uzrujavati ako on pokušava da vam kaže šta treba da uradite; uzmite delove njegovog saveta koji su korisni i ignorišite ostalo.

Posao
Obrnuti Car može da označava da trenutno niste baš raspoloženi za strukturirani, formalni posao. Međutim, očigledno, možda nemate izbora. Učinite najbolje što možete da pokažete strukturu i redosled koji vaš posao zahteva od vas, ali obezbedite sebi male mini-pauze da se odmorite, ako je potrebno.

Ljubav
Organizacija ili njen nedostatak može postati problem kada se obrnuti car pokaže u čitanju. Ako sebe smatrate urednom, metodičnom osobom, možda ste se zagledali u nekoga ko nije (ili bi se to moglo dogoditi). Napravite kompromis, inače veza neće uspeti.

Finansije
Ako se borite sa finansijama i a cara je okrenut, možda ćete morati da tražite pomoć izvana. Potražite nekoga ko je dobar u logici, redosledu i koji je metodičan u smislu postavljanja budžeta, bavljenja porezima i novčanim tokovima, i tako dalje. Ne možete sebi priuštiti pristup „ofrlje“ kada se ova karta pojavi u ovom kontekstu.

Zdravlje
Ponovo ova karta u obrnutom smislu ukazuje na potrebu da se dobiju saveti izvana i da bude logično, metodično i uredno o tome kako upravljate svojim telom i svojim zdravljem. Povećana samodisciplina može biti od pomoći. Ako se borite sa zdravstvenim problemom, možete doći do novih saznanja ako uzmete vremena da zapišete svoje simptome, pratite ih, a zatim vidite da li se išta u vašem životu poklapa sa vašim osećanjem.

Duhovnost
Kada se car pojavljuje obrnut, to može biti signal da je u blizini duhovni savjetnik koji će biti koristan (verovatno će biti muški i stariji od vas). Čovek mora biti oprezan kada prihvata duhovni savet od “gurua”. Nijedno ljudsko biće nije savršeno, i važno je da slušate vlastite misli i intuiciju bez obzira na to što drugi kažu o guruu ili učitelju koji dolazi u vaš život. Učite od ovog učitelja, ali ne odbacujte se u tom procesu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €