ĆA JE ŽIVOT VENGO FANTAŽIJA: Spoznajte najvrelije tajne horoskopa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Zvezde ponovo daju sve od sebe da začine vaš boravak u postelji.

Ukoliko želite da doznate koje su seksualne fantazije vašeg partnera, a niste jedna od onih dama koje će to pitanje tek tako prevaliti preko usana, najbolje je da se konsultujete sa horoskopom. Svaki znak zodijaka ima svoje fantazije, pa ćete lako saznati šta vaš voljeni muškarac očekuje od vas.

OVNOVA tajna seksualna želja je veoma jednostavna: da preduzmete inicijativu. Nije bitno da li ćete započeti ljubavnu igru u neočekivano doba dana ili na nekom novom mestu u kući – važno je samo da ga iznenadite.

BIKOVI vole da su im partnerke zadovoljne i da im prija to što oni rade. Ali, potajno žele da se malo opuste i da ne razmišljaju o tome da moraju da vam se „oduže“. Recite mu da sedne i da se opusti, a vi mu izvedite striptiz.

Kod muškarca BLIZANACA mozak je najveći seksualni organ. Probudite mu želju tokom dana, tako što ćete mu slati dvosmislene poruke.

RAK ne želi da vi saznate koje su njegove najdublje seksualne želje. On voli da drži situaciju pod kontrolom, da „izigrava čvrstinu“ dok ga vi molite za seks.

Ako ste dovoljno hrabri da se snimate dok vodite ljubav, imaćete LAVA u šaci. Ukoliko vam je to neprijatno, bar pristanite na veliko ogledalo na plafonu ili na zidu pored kreveta.

Muškarci DEVICE su prilagodljivi i vole promene. Zato, ako uvedete treću osobu, makar u mašti, ispunićete njegovu tajnu seksualnu želju.

VAGA potajno želi da ispuni svaku vašu tajnu želju! Ako može da „učini nešto za vas“, imaće više samopouzdanja i prionuće na posao iz sveg srca.

Ne potcenjujte snažnu moć seksa “pomirenja” sa jednom ŠKORPIJOM. Ako dođe nervozan s posla ili ako se posvađate, on ne želi ga ostavite na miru, već da sve to prevaziđe kroz žestoki seks.

Vođenje ljubavi na novim egzotičnim mestima, omiljena je STRELČEVA seksualna fantazija, jer je on veliki avanturista. To može značiti i negde na javnom mestu, posebno kod mlađih Strelaca.

JARCU često smeta brzina kojom se živi. Najviše će mu prijati da uzmete slobodan dan, da se posvetite samo njemu i da taj dan provedete u postelji – ljubavnici sakriveni od ostatka sveta.

Uprkos svojim željama, muškarac VODOLIJA ne voli da skreće sa poznate staze. Kupite mu knjigu o svim mestima na kojima je moguće voditi ljubav, ali je čitajte zajedno, uz šapat.

Kad vidi seksi scenu na filmu, muškarac RIBA je dugo iznova vrti u mislima. Obucite se kao njegova omiljena glumica ili ga citatom podsetite na taj film, i njegova mašta počeće da radi svašta!

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.