Astrofon21

Buduće misli dobijamo od čiste svesti/Kvantna harmonizacija-Šta raste u bašti tvoga uma?

Buduće misli dobijamo od čiste svesti, slaljenje misli dovodi do verojatnoće da postanu štetne.

Ako mislite da sam preterao sa animacijom života kroz svest, ili davanje previše objašnjenja, ne zaboravite da je to zbirka misli koje su dovele do mesta na kojem ste i danas. Većina ljudi stvara svoj osnovni identitet od svojih misli. Ti kažeš: “Ja sam uspešan u svom poslu, da mislite na besplatno školovanje… Ja sam ljut”. Ali, ono što je potrebno da imate uspeha, verovanja i osećanja? Svaki korak na vašem putu vaše misli su oblikovale i usmeravale vaš napredak, ili nedostatak istog. Na dalje misao mora praviti svoj put do naše svesti, ali ima šanse da postane disharmonična. Ako bismo mogli proširiti našu svest na takav način kao da se obratite misli bliže njenom mestu nastajanja onda bismo smanjili verovatnoću nesklada. To nije nova poruka. Mudraci su nam rekli da se na ovoj ovoj ivici dešavaju eonske promene. Problem nije šta učiniti, već kako. Zato smo se našli u priličnoj neprilici. Ali, to je više nego razum. Razumevanje se odvija u umu. Čista svest je iznad uma. Znači razum je deo svesti.

To nas ostavlja sa iskustvom čiste svesti. I to je nepokoljebljiv prolaz ka dobrom. Za iskustvo nam je potreban um. I ovde se nalazi jedan od najistaknutijih i skoro univerzalno pogrešnh značenja čiste svesti. Čista svest ne može da se doživi. Znali smo za naše neiskustvo. Želim samo da spomenem to ovde. Nijedan ishod u objašnjavanju neće nam dati iskustvo čiste svesti. Danas, međutim, ja ću vam pokazati kako da zaustavite vaše razmišljanje i otkrijete sami odakle misli dolaze.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM