Astrofon21

Broj karmičkog duga-Karmički brojevi u numerološkom profilu (numerologija)

Pod pojmom “karmički dug” podrazumevamo značajnu teškoću na putu u ovom životu, ono što se “plaća” za loše kanalisanu energiju utokom prethodnih života. Kada je prisutan broj “karmickog duga’ predstavlja važan modifikator pri numerološkom tumačenju. Brojeve 13, 14, 16 i 19 uočićemo pri radu sa datumom rodjenja ili imenom neposredno pred svodjenje na jednocifren broj, pored tipičnih master brojeva (11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88, 99) a svaki od njih najaviće veoma specifične karakteristike ali i posebna otežanja.
Karmički brojevi su 13, 14, 16 i 19.

Dakle 4 sveden od broja 13 je element 4 sa 13, brojem karmičkog duga;
5 sveden od broja 14 je element 5 sa 14, brojem karmičkog duga;
7 sveden od broja 16 je element 7 sa 16, brojem karmičkog duga;
1 sveden od broja 19 je element 1 sa 19, brojem karmičkog duga;

Karmički dug će se manifestovatio i u rodjendanima onih koji su rodjeni 13-og, 14-og,16-og i 19-og u bilo kom mesecu.
Karmički brojevi u numerološkom profilu će ukazati na to da moći osobe nisu korisćene produktivno, i dobronamerno tokom prethodnih inkarnacija, pa zbog ranijih akcija on sada plaća za sve što je izazvala ranije. Bez karmičkog duga osoba je slobodna da izabere poziciju u beskonačnom kontinuumu gdje bira da izrazava sopstvene energije, sopstvenu prirodu. Sa Karmičkim dugom osoba počinje svoj život uz krajnje negativnosti. Ako želi da razume dug, i prihvati ‘kaznu”, potrebno je da uloži energiju na balansiranju kako bi se prebacila u mnogo pozitivniji tok. Individualizam karmičkog broja je u osećaju da je osoba žrtva okolnosti više nego što je sama odgovorna za sva iskustva sa kojima se mora suočiti. Ipak, ovi brojevi poseduju moć i energiju koja se može transformisati, ali je potrebno uložiti volju za datu transformaciju.Tako se navedeni brojevi mogu smatrati “plutonovskim”, brojem regeneracije.

Osobi sa karmičkim dugom ne može se predvideti da li će i kada prevazići probleme (koji su inače teži nego kod ljudi koji ne poseduju ovaj broj u svom sklopu) na putu za sopstveno budjenje jer su instrumenti u njenim rukama. Pojedinci će ova rešenja dostići prilično rano (početkom treće decenije) ali će većina patiti i tokom četrdesetih, a neki i umreti sa njima. Važno je znati da je put budjenja otvoren kad se blokade pozitivne i produktivne energije uklone, a uklanja ih sama osoba sa karmičkim brojem, jer niko drugi to ne može.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM