Astrofon21

BROJ 17-Složeni brojevi u numerologiji…..Hrabri su i odvažni!

Ovo je kombinacija Sunca (1) i poluplanete Ketua (7). Kako je sedamnaesticama duhovni broj 8, njime vlada Saturn, pa je zato 17 broj napora, prepreka i poteškoća. Uz ovo, Sunce i Ketu su neprijatelji što sedamnaesticama stvara unutrašnji sukob. Međutim, taj sukob im omogućava realistična shvatanje i čini ih svesnijim, vernim, ljubaznim i duhovnim. Pružaju otpor i srčano prevladavaju prepreke i teškoće. Postaju miroljubivi i umirujuće deluju na okolinu. Iako osmicama vlada štetni Saturn, sedamnaestice postaju korisne i čine nešto za napaćeno čovečanstvo, što im donosi ime i slavu posle smrti. Teškoće i odlaganja Saturna stalno su prisutne, ali ne utiču na njih i sedamnaestice ostavljaju svoj posebni pečat u istoriji. Saturn čini da se obogate u drugoj polovini života, a ljudi ih smatraju srećnicima.Ako uspeju da razviju veru u Boga i prihvate duhovne disciphne, proviđenje će im pomoći i njihovi problemi nekim će čudom nestati. Savetuje se da budu pažijivi kad biraju prijatelje ili traze pomoć od prijatelja, rodbine i saradnika. Hrabri su i odvažni.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM