Astrofon21

Broj 14/5….Broj karmičkog duga-Karmički brojevi u numerološkom profilu (numerologija)

Dug je razvijen iz zloupotrebe slobode. Osoba nalazi slobodu za sebe na štetu druge osobe ili na destruktivan način za sopstvene interese. Osoba 14/5 ima karakter negativne 5, eratične akcije, nagli prelazak sa jedne aktivnosti na drugu, “kamen neka se kotrlja, pa gde se skotrlja i šta uz put polomi – to nije važno”. Stalna glad za fizičkim zadovoljstvima pa osoba može da preteruje u hrani, alkoholu, drogama, čist senzualizam (detalji se dobijaju iz tabele brojeva punog imena). U svakom slučaju osoba 14/5 teži uzbudjenjima i poseduje vrlo slab osećaj za reciprocitet i odgovornosti.
U ovom životu osoba se sreće sa uvećanim problemima, ali ublaženo ako nauči da uči iz iskustva i da ne ponavlja stare greske, da smanji želju za spoljnom stimulacijom. Problemi su u formi odlaganja ili gubitaka.
Svest o karmičkom dugu dozvoljava više konstruktivnosti u akcijama vezanim za ličnu slobodu. Ako osoba nastavi sa nestrpljivošću, žurbom, željom za novitetima… svi ranije nabrojani problemi će se uvećati.
Osoba treba da nauči lekciju promene i da počne da hrani cilj ili odnos sa drugom osobom, da doživi sazrevanje tog odnosa i da ga oslobodi nakon završenja. Ovo je veoma teška lekcija. Osoba je nerealisticna ili ima zamagljene vidike upotrebe sopstvenih talenata, zato su česta razočarenja. Nepraktična i sanjalačka priroda ove osobe je samo dodatak u verbalnom izrazu.
Važni lični odnosi obojeni su tonovima iznenadjenja i nepredvidjenih odlaganja, prekida, usporavanja (negativna 5). Dodatak ovom problemu je nestrpljivost osobe i olako prihvatanje većih odgovornosti koje nije u stanju da ostvari.
Ključ za rešavanje problema 14 je POSVEĆENOST.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM