Bolji seks u skladu sa horoskopskim znakom-Probudite strasti u skladu sa horoskopskim znakom…

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Imate utisak da više ne uživate u strasti kao na početku veze kad niste mogli da se odvojite jedno od drugog? Vreme je da se malo potrudite, da varnice ponovo zaiskre: pogledajte kako da probudite strasti u skladu sa horoskopskim znakom.

Ovnu je potrebna avantura, romantika i fantazija o „vitezu na belom konju“. Zaboravite na staru majicu u kojoj spavate, doterajte se pre nego što odete u krevet, a možete zavođenje pretvoriti i u samo vašu igricu mačke i miša.

Bik voli zagrljaje, maženje i osećaj bliskosti u svakom trenutku. Nemojte osvajanje ograničiti samo na retke trenutke kad imate vremena. Potrudite se malo da probudite uspavana čula. Bikovi vole da ih razmazite: svileni ili satenski veš, kupka za dvoje, pa čak i zajedničko uživanje u kuvanju doprineće bliskosti.

Blizanci osciliraju izemđu „knjiškog moljca“ i potpune razuzdanosti. Ove krajnosti pomirićete ako pronađete neku dobru, ozbiljnu knjigu koja se bavi ljudskom seksualnošću. Onda možete zajedno da istražujete nove načine da osvežite seksualni život. Blizanci zapravo ne podnose dosadu ni u jednoj sferi života, pa ni u seksu. Potrudite se da ih zaintrigirane novim trikovima u krevetu.

Rakovi lako zastrane, i u stanju su da se posvete samo poslu, toliko da zaborave na sve drugo. Njima je potreban podsticaj da uživaju i u životu i u seksu. Dakle, ako ste u vezi sa osobom rođenom u znaku Raka, stalno joj stavljajte do znanja da vas privlači i da vam je stalo do nje. To je najbolji put do dobrog seksa sa Rakom.

Lav želi da oseti obožavanje, a ako ga gledate očima punim divljenja, seks će biti savršen. To, naravno, ne znači da treba da se folirate, nego da Lavu treba otvoreno pokazivati osećanja. Ako vođenje ljubavi postane rutina, Lav će se „zatvoriiti“. Lav želi komplimente, uživa u njima i onda njegova seksualna energija raste, što znači – zadovoljstvo za oboje. Dodatni plus doneće vam detalji koji će u spavaću sobu doneti dašak glamura.

Devicama je potreban podsticaj, inače se može desiti da se potpuno povuku u sebe. Ako je vaš partner rođen u znaku Device, podstaknite ga da uživa u sopstvenom telu, da biste onda oboje uživali u seksu.

Vagama je atmosfera izuzetno važna. Intenzivan emotivni naboj čini ih anksioznim, a onda zaboravite na dobar seks. Ako ste u vezi sa Vagom, doterajte se ali ne idite u ekstreme, potrudite se da i u spavaćoj sobi vlada harmonija i Vaga vam neće odoleti.

Škorpija nikad neće dozvoliti da seks pređe u kolotečinu, tako da ako ste u vezi sa osobom rođenom u ovom znaku ne morate previše da se trudite. Škorpija ima dovoljno seksualne energije za oboje.

Strelac uživa u smehu, a da bi osoba rođena u ovom znaku bila zadovoljna, seks mora biti izvor radosti i smeha za oboje. Za njih su iznenađenja osnova dobrog seksa, a uživaju i u vizuelnoj stimulaciji. Dakle, ako je vaš partner Strelac, neka vam seksi veš uvek bude pri ruci..

Jarac lako postaje preokupiran poslom, i praktičnim pitanjima, tako da je pripadnicima ovog znaka ponekad teško da se „isključe“ da bi u potpunosti uživali u seksu. Da bi se opustila osoba rođena u znaku Jarca mora postepeno da budi svoje telo pre nego što dostigne raspoloženje koje garantuje dobar seks.

Vodolija lako donosi odluku da produži dalje. Da bi veza opstala, potreban je dodatni trud. Vodolije su u teoriji sjajni ljubavnici, ali je potrebno da pokažu dobru volju da pomeraju granice i naprave korak dalje od onoga što im je već dobro poznato, da seks ne bi bio monoton.

Ribama je neophodna atmosfera koja odiše zavodljivošću, inače ništa od seksa. Nekad je dobar uvod večera uz sveće, muzika koju vole, a nekad je dovoljno da partnera rođenog u ovom znaku gledate kao da ne možete da živite bez njega. U svakom slučaju imajte u vidu da Ribama raspoloženje polako raste dok ne postanu raspoložene za seks.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €