Astrofon21

Bodži kuglice-Odlično se slaže sa drugim kristalima i snažno pojačava njihova delovanja!

Bodži kamenovi su legendarno kamenje iz Severne Amerike. Za njih se verovalo da dolaze iz srca planete. Više-manje, to su bili kamenovi koji se nisu regenerisali. Ono koje je okruglo i sferno sa glatkom površinom, identifikovano je kao žensko kamenje, a ono koje je glatko i sa diskom od grube površine kao muško. Ime Moqui na indijskom znači “verni pratilac”. Indijanci su naročito bili tajnoviti oko nalazišta ovog kamenja, čuvajući ga kao posebno blago. Indijanske porodice su čuvale par ovog kamenja kao zaštitu od zla i lažnih prijatelja.
Oni su snažni izvor energije, posebno ako se drže u paru, na primer u vašim rukama, tokom meditacije. Kada ih podignete energija kamenja se povećava i može da se prenese na druge. Oni mogu da izoštre vid i znanje o tome šta je ispravno i prirodno, pomažući vlasniku da postigne bolji unutrašnji mir i harmoniju.
Kada se upotrebljavaju u paru, kamenje može dati vlasniku jednu posebnu energiju na skoro natprirodni način. Ako ne obraćate pažnju na njih, onda će se oni vratiti u prašinu ili nestati potpuno.
Snažni uzemljujući kristali koji imaju snažnu zaštitnu ulogu i uspešno otklanjaju energetske blokade,usklađuju čakre i suptilna tela,krpe rupe u našoj Auri. Bodži kamen stimuliše tok energije kroz sve sisteme meridijana tela.
Odlično se slaže sa drugim kristalima i snažno pojačava njihova delovanja. Oslobađa telo bola i potpomaže regeneraciju tkiva (podmlađuje ćelije,kožu i organe), odstranjuje nesvestice i loša osećanja.Onome koga nosi donosi zadovoljstvo i sreću, i poželjno je da ih držite u rukama dok meditirate.
Koristan za biljke i useve,posebno ako su klonuli. Voli društvo drugih kristala,i ne voli da bude zatvoren u kutiju, ormane i fioke, i uvek se koriste u paru (muški i ženski kamen). Voli svež vazduh, i blago jutarnje ili večernje Sunce.
Boji kamenovi su korisni za opšte isceljivanje i ćelijsku regeneraciju. Promovišu osećanje povezanosti sa ljdima i jedinstvo svega. Donose spiritualno razumevanje jedinstva. Nadilaze fizičku i spiritualnu aroganciju i eliminiše diskriminaciju ljudi. Odbijaju zlo i lažno prijateljstvo.
Boji kamenovi imaju metalno sivo crnu, pešćano zemljanu, svetlo do tamno braon boju. Neprozirni su, imaju sjaj katrana.
Boji kamen je zaštićen i registrovan kamen koji se nalazi u SAD (Juta, Arizona).
Ovi su kamenovi kompozitni materijali sastavljeni od više metala. Boji kamenovi su poznati i pod imenom Moqui kamenovi što na indijanskom jeziku znači verni pratilac. Boji kamenovi dolaze kao muška i ženska forma u mnoštvu veličina, od veličine novčića do veličine srebrnog dolara. Muški kamenovi se karakterišu primarno nejednakim oblikom i grubljim reljefom na njihovoj površini.
Ženski kamenovi su glatki i okruglasti. Boji kamenovi dobijaju na punoj snazi tek kada se koriste u paru.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK