Astrofon21

Bodži kuglice-Boji pojačava lekovito dejstvo drugih kristala…..

Boji pojačava lekovito dejstvo drugih kristala i u suštini se slaže sa svim kristalima i draguljima. Ne voli dodir čistog gvožđa jer ono može da mu poremeti njegovu specifičnu vibraciju.
Oživljavaju se milovanjem i neposrednim nošenjem na telu. Od vaše ljubavi, telesne toplote, nežnosti, svetlosti, zavisi snaga boji kamena.

Bodži kamen (moqui) spada u red najefikasnijeg uzemljujućeg kamena. Odbija zlo i lažna prijateljstva i ima snažnu zaštitnu ulogu.Veoma je koristan u prevazilaženju blokada. Smatra se da bodži kamen ima veliku snagu i jaku energetsku vibraciju kao meteoriti, tektiti i moldaviti, koji predstavljaju kamenje vanzemaljskog porekla. On štiti od vatre, poplave i udara groma. Čisti blokirana osećanja i zaceljuje bolna sećanja. On oslobadja bola i potpomaže regeneraciju tkiva. Bodži kamen balansira i puni energijom i veoma je koristan kada je fizička energija niska. Svom nosiocu daruje sreću, životnu energiju i plodnost.

Primena
Jedan kamen stavite iznad glave, 2-3 cm poviše krunske čakre. Drugi kamen stavite između nogu, 2-3cm ispod korenske čakre. Držati tako 5-10 minuta. Takođe, možete držati 5-10 minuta, muški kamen u jednoj, a ženski kamen u drugoj ruci.

Održavanje
Čistiti ga od nečistoća pomoću četkice za zube, a par nije potrebno nikada ni puniti ni prazniti, jer to čine međusobno.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM