Astrofon21

Bodži kuglice-Boji kamenovi mogu da prenesu energiju iz eteričkog u fizičko telo….

Boji kamenovi mogu da prenesu energiju iz eteričkog u fizičko telo. Oni će pri tome, pročistiti, dopuniti i ispuniti sa pozitivnom energijom sve praznine ili naprsline u auri i u auričkom polju. Boji kamenovi se koriste od krunske do korene čakre upotrebom pokretnog energetskog polja. Da bi se to postiglo odaberite jedan od kamenova, muški ili ženski, i smestite ga iznad glave, ali da ne dodiruje krunsku čakru i onda smestite drugi kamen ispod ali da ne dodiruje korensku čakru. Držeči ih na tom mestu oko pet minuta desiće se proces poravnavanja svih čakri. Energija kamena će sama od sebe stvoriti ovo kretanje između korenske i krunske čakre.
Sledeća mogućnost je da se drži muški kamen u levoj ruci a ženski u desnoj ruci oko pet minuta da bi se izbalansirala leva i desna hemisfera mozga. To omogućava lakši pristup vašim umetničkim sposobnostima i balansira mušku i žensku energiju.
Ako jedan od kamenova smestite pored desne slepoočnice a drugi pored leve, vodeći računa da ne dodiruju telo doneće vam više jasnoće i uvećati procenat moždanog funkcionisanja. Ovo takođe može da omogući da se izvuče višak aluminijuma koji je uskladišten u memorijskoj banci mozga i da bude predat normalnim telesnim sistemima eleminacije.
Muški boji kamen je pozitivnog naboja i drži se u ruci slabije strane tela. Ženski boji kamen negativnog naboja drži se u drugoj ruci. Dolazi do topline, oseća se kako energija prodije do svih ćelija i nerava u telu. Energetski protok postaje savršen, kao i psihičko i spiritualno jedinstvo tela i duha. Rastvara blokade, snabdeva telo svetlošću i radošću.
Ove vežbe se mogu raditi samo jednom dnevno vodeći računa da se ne prekorači vreme od pet minuta.

Nadalje, boji kamen je živo biće i uz laku koncentraciju na njega, naša energija i krvotok prelaze na vibraciju lekovitog boji kamena. Postaje nam sve kristalno jasno, logično i harmonično.

Muški deo kamena se polaže na obolelo mesto a ženski na suprotni stranu tela. Čuvajte ih uz ostale kristale jer ne vole biti sami, niti zatvoreni po kutijama. Vole jutarnje i večernje Sunce, svež vazduh, pun Mesec. Vodite ih u šetnju. U boji kamenu milovanjem se aktiviraju centri – prijatelji. Ako ga milujemo osetićemo srce boji kamena koje će stvoriti oko našeg tela i naše aure lekovito energetsko polje. Boji kamen pročišćava telo i dušu i uspostavlja ravnotežu. Ako se nose uvek sa sobom, regenerisaće ćelije kože, podmladiti organe i tkiva, učiniće vas zreliji, uvečaće vam znanje, doseći ćete optimalni energetski protok u telu.

Boji kamenje treba uvek nositi sa sobom. Oni štiti od vatre, poplave i udare groma. Boji kamenje svom nosiocu daruje sreću, životnu energiju i plodnost.
Smatra se da boji kamen ima veliku snagu i jaku energetsku vibraciju kao meteoriti, tektiti, moldaviti, koji predstavljaju kamenje vanzemaljskog porekla. Boji kamenje dolazi iz srce naše planete Zemlje i odlično se slažu sa vanzemaljskim kamenjem. Oni nam prenose energiju Majke naše planete Zemlje. Pored energije prenose informacije, a ujedno su i katalizator, zato su oni u stanju da izmire i ujedine suprotnosti.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK