Astrofon21

Blizanci – tip Italijan-Horoskop i kriminal (astrologija)

Po statistici FBI najčešće su prevaranti, ne vole nasilje. Najmanje ih je uhvaćenih, a kad se to desi, u stanju su da odaju sva imena. Ako ih nema – izmisliće ih, ne bi li se nagodili za manju kaznu. Astrološki, prvi stepen Blizanaca govori o izuzetnoj agresivnosti, na 4º srećemo revolucionare, a na 25º se dešavaju zločini iz strasti! Sve to treba uzeti sa zadrškom, naravno.

Ko je sve rođen u ovom znaku od (ne)slavnih?

Grigorij Raspućin (17. 6. 1872) – po mnogo čemu kontroverzna ličnost. S obzirom na to da je postao jaka figura na ruskom dvoru zahvaljujući pre svega carici, kojoj je bio poverljiv čovek zbog čudesnog blagotvornog uticaja na bolest prestolonaslednika, nije ni čudo da se toliko osilio i da je aristokratija poželela da ga ubije. Tek treći pokušaj je uspeo, jer je do tada preživljavao čak i nemoguće: na njega je pucano, bio je „mrtav“, pa je bačen u ledenu reku – posle nekoliko dana pojavio se na dvoru! Treći put su uradili sve isto, zajedno, s tim što je, kad su mu telo izvadili iz reke, utvrđeno da je još uvek bio živ u trenutku bacanja u vodu.

Govorilo se da samo jednim pogledom može da hipnotiše, pravio je terevenke, opijao se, bludničio… Po zanimanju je bio sveštenik, mada je malo šta u njegovom životu bilo duhovnog karaktera, izuzev čudesnog dara da izleči pojedine ljude. S njim u vezi poznata je i jedna bizarnost: šuškalo se da ima polni organ neverovatnih dimenzija. Iz njegove natalne karte je očigledno da priče nisu preterane.

Markiz de Sad (2. 6. 1740) – ime mu se pominje uglavnom u negativnom kontekstu, uz sve što je povezano sa sadizmom i perverzijama u seksu. Istoričari se ne slažu s opštom slikom, i izgleda da je ovaj čovek sa (ipak) spisateljskim darom imao nesreću da bude preslobodan u izražavanju i da završi na kraju u ludnici. Kad se malo bolje pogleda njegov horoskop, očigledno je da je žrtva svoje sudbine – uporedimo njegov sa horoskopima Šeron Tejt, koja je inače Bik, ali i Cece Ražnatović i Žaka Iva Kustoa, koji su Blizanci. Šeron Tejt je postala simbol nedužne žrtve monstruoznog zločina, Kustou se sin udavio maltene na njegove oči, a Ceca…

Tito – nekad „najveći sin naših bratskih naroda i narodnosti“, pa jedna od najomraženijih ličnosti u periodu raspada Jugoslavije (svi su ga prozivali, iako je poodavno bio mrtav), pa sve do današnjih dana, kad pevamo „Sve je isto, samo njega nema“. Može se reći da je tipičan predstavnik Blizanaca (stalno nešto muva, ali je vrlo ubedljiv), iako mu je podznak u Lavu.

Henri Kisindžer (27. 5. 1923) – ako je Tito skoro pa školski primer tipa Blizanaca, onda je i Kisindžer pravi predstavnik. Kad bi trebalo da se opiše jednom rečju, onda bi bio – neuhvatljivi. S jedne strane, to je za političara dobro, a s druge, teško je i zamisliti kako se moglo živeti s njim. Mogao je da postane i uspešan književnik, bar tako kaže njegova natalna karta.

Mihail Aleksandrovič Bakunjin (30. 5. 1814) – sinonim za anarhistu. Kad se pročitaju njegovi spisi, deluje kao slovenofil plemenitih osećanja, ali ono što je nameravao da uradi kako bi postigao ciljeve, nimalo nije bilo plemenito. Uostalom, politička istorija XIX veka prepuna je raznih Bakunjina, ali i postupaka koji su se prema njima sprovodili ili im oni bili uzori.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK